Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2007, 18:41   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Totti penaltı atmaya devam edecek..

Bu sezon toplamda 6. kez penaltı atışından yararlanamayan Totti, Roma'nın penaltılarını kullanmaya devam edecek. 4 kez Serie A'da, 1 kez Şampiyonlar Ligi'nde ve bir kez de İtalya Kupası'nda penaltı kaçıran Totti, teknik direktör Spaletti'nin 1. tercihi olmaya devam diyor.

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Serie A devlerinden Roma'nın kaptanı Francesco Totti bu sezon 6. kez penaltı kaçırmış olmasına rağmen penaltı atışlarında takımının 1. tercihi olmaya devam edecek.

Pazar günü oynanan maçta Totti'nin kullandığı penaltı atışı Reggina file bekçisi Andrea Campagnolo tarafından kurtarıldı. Ancak yıldız futbolcunun takımı sahadan 3-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak tabelda 2. sırada yer almaya devam etti.

Bu sezon 10. kez penaltı atışı kullanan ve 6. kez kaçıran 30 yaşındaki Totti ile ilgili hiçbir sorun olmadığını belirten Roma Teknik Direktörü Luciano Spalletti hedefi tutturamasa da kaptanına güvendiğini ve takımda olduğu sürece penaltı atışlarını da O'nun kullanacağını ifade etti.

Spaletti yaptığı kısa açıklamanın sonunda, "O'nu değiştirmiyorum" derken Totti de açıklamasında daha sakin olmaya çalışacağını belirtti.

"Ben her zaman penaltı noktasına kendime çok güvenerek gelirim. Ama bu sezon üzerimde bu konuyla ilgili bir şanssızlık var. Daha sakin bir şekilde gelerek penaltı atmaya devam edeceğim" diyen Totti bu sezon 4 kez Serie A'da ve bir kez Şampiyonlar Ligi'nde ve bir kez de İtalya Kupası'nda hedefi tutturamadı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla