Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2007, 08:53   #18
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

‘Gösterin kendinizi!’ Click the image to open in full size.Türkiye Kupası’nda 4-0’ın rövanşında Vestel Manisaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. 27.02.2007
İşte size fırsat’
Türkiye Kupası’nda geçen sezon mutlu sona ulaşan Beşiktaş, çeyrek final rövanş karşılaşmasında yedek ağırlıklı bir takımla sahada olacak. İnönü Stadı’nda oynanan maçta rakibine büyük üstünlük kuran ve Bobo ile Burak’ın attığı gollerle sahadan 4-0’lık zaferle ayrılan Siyah-Beyazlılar, yarınki karşılaşmada fazla şans bulamayan futbolcularla mücadele edecek. Teknik direktör Jean Tigana’nın Manisa sınavını yedekleri görme açısından iyi bir fırsat olarak değerlendireceği bildirildi.

Alternatif isimler
Uzun süredir yedek bekleyen Mehmet Sedef’i ilk 11’de değerlendirmeyi planlayan Fransız çalıştırıcı, orta sahada ise Fahri Tatan’ı görevlendirecek. Genellikle sonradan oyuna dahil olan Burak’ı gol yollarında kullanacak olan Tigana, geçen sezonun yıldızı Gökhan Güleç’i de forvette oynatacak. Ayrıca sakatlıkları nedeniyle formalarından uzak kalan Mustafa Doğan ve Ali Güneş gibi isimlerin de Vestel Manisaspor deplasmanında şans bulması bekleniyor.

Tek antrenman
Siyah-Beyazlılar dün yaptıkları tek çalışmayla Manisa hazırlıklarını sürdürdü. Trabzon maçında oynayan futbolcular dar alanda pas ve koşu antrenmanının ardından salonda ağırlık çalıştı. Diğer oyuncular ise yarım sahada çift kale maç ve taktik varyasyonlar yaparak günü tamamladı. Bu arada kupa maçını Özgüç Türkalp’in yöneteceği bildirildi.

Rahman SAĞIROĞLU
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline