Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2007, 09:04   #12
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Şok iddia! Tigana soyunma odasında bulmaca mı çözüyor?

Beşiktaşlı futbolcuların, yöneticilerle yaptıkları konuşmalarda Tigana ile ilgili olarak, "Tigana bizi maçlara iyi hazırlayamıyor. Ne rakip hakkında bilgi veriyor ne de nasıl oynayacağımızı söylüyor. Bu işler soyunma odasında bulmaca çözmekle olmuyor" diye dert yandıkları öğrenildi.


***

Ağır suçlama

Beşiktaş'ta yöneticilerden sonra futbolcular da Fransız hocadan şikayetçi oldu. Tigana'nın taktikle bile ilgilenmediği iddia edildi.

Konya ve Trabzon'a yenilerek zirve yarışında büyük yara alan Beşiktaş'ta sular durulmak bilmiyor. Siyah-beyazlılarda yönetim Tigana'yı, Tigana da futbolcuları suçlarken; şimdi de futbolcuların Fransız hocadan şikayetçi oldukları ortaya çıktı. Jean Tigana'nın soyunma odasında bulmaca çözdüğü iddiası, bir anda gündeme bomba Click the image to open in full size.gibi düştü.

BOYUT DEĞİŞTİRDİ!
Beşiktaşlı yöneticilerin "Oyuncu değişikliklerini geç ve yanlış yapıyor" diye eleştirdiği Tigana için oyuncular da suskunluklarını bozdular. Siyah-beyazlıların, "Bizi motive edemiyor, maçın havasına sokamıyor. Bu işler soyunma odasında bulmaca çözmekle olmuyor" diyerek olaylara farklı bir boyut getirdikleri ifade edildi.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla