Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2007, 09:14   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Galatasaray - K.Erciyesspor

Cimbom, 0-0'ın rövanşında K. Erciyesspor'u konuk ediyor. Yarı final için G.Saray'a galibiyet gerekiyor Cimbom, 0-0'ın rövanşında Erciyesspor'u konuk ediyor. Yarı final için G.Saray'a galibiyet gerekiyor.


Fortis Türkiye Kupası'nda ilk yarı finalist bu akşam Ali Sami Yen'de belli olacak. Çeyrek finalin ilk maçında Kayseri'de 0-0 berabere kalan G.Saray ile Erciyesspor kozlarını bu akşam rövanşta paylaşacak. Ligde oynadığı son iki maçında 5 puan kaybeden Cimbom'un yarı finale çıkması için kazanması şart. Erciyesspor Click the image to open in full size.ise galibiyetin dışında, gollü beraberliklerde de turu geçen taraf olacak.

HEDEF BEYAZ SAYFA
Tarafların 90 dakikada eşitliği bozamamaları halinde ise maç uzatmaya gidecek. Son idmanını dün akşam basına kapalı yapan Cimbom'da bozuk olan moraller, F.Bahçe'nin Antalyaspor'a yenilmesi ile düzeldi. Kötü gidişe son vermek isteyen sarı-kırmızılı futbolcular, "Erciyesspor'u eleyip yeni bir sayfa açacağız" dediler.

AS KADRO SAHADA
Önceki turlarda daha çok yedek oyunculara yer veren teknik direktör Erik Gerets, bugün sahaya as takımı sürecek. Sarı-kırmızılıların kalede Mondragon, defansta Cihan, Emre Aşık, Tomas, Orhan Ak, orta alanda Sabri, İnamoto, İliç, Arda, ileri uçta ise Hakan Şükür ile Ümit Karan onbiri ile karşılaşmaya çıkması bekleniyor.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla