Beyler bu forumda Tigana'yı bu takımın başında istemeyen ve ona hiç güvenmeyen kişilerin başında geliyorum....hala güvenmiyorum yani benim fikirlerimde zerre kadar bir değişiklik olmadı....bir , iki maç kazandık yada berabere kaldık diye iyi havalar estirildi ben aksine yorum yazmadım sadece bunarı söylemek için erken birazdaha sabredin dedim...bunu dedim çünkü ılımlı havayı bozmak istemedim ve sadece felaket yorumlarında bulunmak istemedim....ama görüyorsunuz ki durum ortada....biz Chalsea maçında bile 2/0 öndeyken maçı vermedik kardeşim Trabzon karşısında 10 dakikada işimiz bitti....bazı arkadaşların güvendiği bu hoca hiçbir varlık gösteremedi saha kenarından takımı izledi sadece ve bunun üzerine çıkıp benim hiçbir suçum yok diye ukalaca cevaplar verip burnundan kıl aldırmadı.....beyler uzun şafın kısası Tigana başımıza bela oldu....bu yönetim bu hocayı gönderemez....eyer tazminatı olmasa Delbosque gibi bir hocaya bile bukadar sabredemeyen yönetim bu hocanın ipini çoktan çekerdi....istikrar için deyorlar bu yalanlara inanmayın....yani bu adamın sözleşmesi yüzünden BJK yanıyor....Delbosque'ye verilen tazminatın yanında bir o kadar da ve bence daha da fazla Tigana'ya verilecek kovulduğu durumda....yani biz bu paraya avrupada en kral oyunculardan birini yada birkaçını alırdık...Yönetim yazık ulan size , ayıp ulan harcadınız bizi....
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (27-02-2007 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir..
|