Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2007, 08:04   #4
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Gerets: 'Hiç yakışmadı' Click the image to open in full size.Galatasaray'ın hocası Gerets, kendilerine yakışmayan bir futbol oynadıklarını belirterek, "Sözleşme imzaladıktan sonra bu sonuç kötü oldu" dedi. 28.02.2007
Kâbus görmüş gibiyiz’
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayseri Erciyes’e elenerek, büyük hayal kırıklığı yaşayan Galataray’da, teknik direktör Eric Gerets, sert konuştu. Hedeflerinin tur atlamak olduğunu belirten Gerets, kendilerine hiç yakışmayan bir sonuç aldıklarını söyledi. “Kabus görmüş gibiyiz” diyen Belçikalı hoca, “Galatasaray gibi bir takımın bu kadar hata yapmaya hakkı yok. Kanatlardan oynayamadık. Organizasyon olarak da birçok hatamız vardı. Böyle bir sonuç alacağımız, aklımın ucundan geçmiyordu” ifadesini kullandı.

Oyuncularını savundu
Bazı futbolcularının eksikliğini hissettiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, “Bu bahane değil. Sahaya çıktığımız bu kadroyla da Erciyes’i yenebilirdik. Hasan Şaş ve Arda’nın yuhalanmaması gerekirdi. Bu tepkinin olması kötü ama biz her zaman oyuncularımızın yanındayız. Bu sonuçtan sonra ligde Beşiktaş ile oynayacağımız derbi maçına iyi hazırlanmamız gerekir. Yeni sözleşme imzaladım. Yönetimin bana duyduğu güvenden memnunum. Keşke, sözleşmenin ardından böyle bir sonuç almasaydık” diye konuştu.

Raşit ALTUN
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla