Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2007, 08:40   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana'nın yerine yerli

Tigana'nın yerine yerli

Beşiktaş'ta Fransız hocanın gönderilmesi halinde takımın bir Türk teknik adama teslim edilmesi fikri ağırlık kazandı. Yönetimin sezon sonunda öncelikle Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Samet Aybaba'nın kapısını çalacağı vurgulandı


Click the image to open in full size. SERDAR SARIDAĞ


Beşiktaş Yönetimi, siyah - beyazlı takımı yeni sezonda bir Türk teknik direktöre emanet etmenin planlarını yapıyor. İdarecilerin, Jean Tigana ile sezon sonunda yolların ayrılması halinde yerli bir teknik adamı takımın başına getirmek istediği öğrenildi.
Yabancı antrenörlerin sözleşmelerine koydurduğu ağır tazminat maddeleri ve son yıllarda yaşanan tatsız tecrübeler nedeniyle siyah - beyazlıların, kariyerli bir Türk hocayla anlaşmayı düşündüğü belirtildi.

Konu başkana açılacak
Yerli teknik adamdan yana tavır koyan yöneticilerin, Başkan Yıldırım Demirören'e konuyu açarak destek isteyecekleri kaydedildi. Vicente del Bosque'de tazminat şoku yaşayan ve Tigana'yı ağır tazminatı yüzünden devre arasında gönderemeyen siyah - beyazlıların, sezon sonunda Mustafa Denizli, Fatih Terim ve Samet Aybaba'ya teklif götürecekleri ifade edildi.
Yerli çalıştırıcıda ısrar eden yöneticilerin, "Paralarımızı devamlı yabancı hocalara kaptırıyoruz karşılığında bir şey alamıyoruz. Milyonlarca dolar harcamamıza rağmen bir de tazminat krizi çıkıyor. Türkiye'de çok kaliteli yerli hocalar var. Maddi ve manevi anlamda Türk teknik adamla çalışmak çok daha iyi" diye görüş belirttikleri vurgulandı.

İbrahim Kaş'a ilk 11 yolu

Beşiktaş, İstanbul'da 4-0 yendiği Vestel Manisa ile bugün deplasmanda oynayacağı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Tigana yönetiminde basına kapalı yapılan idmana sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Kleberson katılmazken, Baki takımdan ayrı çalıştı. Gökhan Zan, Kleberson ve Baki'nin yanı sıra özel programı tamamlayarak takıma dahil olan İbrahim Akın da kadroya alınmadı. Tigana'nın, defansın sağında İbrahim Kaş'a, forvette de Gökhan Güleç'e şans vermesi bekleniyor.

Click the image to open in full size.
Coşkulu karşılama

Beşiktaş'ı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda 50-60 kişilik bir taraftar grubu karşıladı. Siyah - beyazlılar, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'a çiçek verdi. İzmir Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, "Ne mutlu Türküm, Beşiktaşlıyım diyene" yazılı pankart açtı. Takım daha sonra karayoluyla Manisa'ya geçti.

Nasır'a onur ödülü

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, Hayatımspor Dergisi tarafından, özel onur ödülüne layık görüldü. Çalışmaları ve çizgisiyle herkesin takdirini kazanan Nasır'a ödülü dün akşam Taksim The Green Park Hotels Balo Salonu'nda düzenlenen törenle verildi.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla