Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2007, 12:09   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demiören Senet Almayacak

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, iki ay önce yapılan genel seçimler öncesi kulübe borç olarak verdiği 25 milyon dolarlık paranın karşılığında senet almaktan vazgeçtiği bildirildi.


Başkan Demirören seçim öncesi, alacaklarıyla ilgili o dönem yönetimde bulunan isimlerden senet imzalamalarını isterken, bu işlemin Ankaragücü maçı devre arasında olması tartışmalara neden olmuştu. Demirören, bu senetlerin imzalama yerinin stat olmadığını ifade ederek tepki göstermişti. Seçimler sonrasında kulüpten alacaklarının hâlâ saklı olduğunu ifade eden Demirören, tekrar koltuğa oturunca senet sorunu da çözülmüş oldu.

Beşiktaş'ta bir önemli sorun da Fulya Projesi'nden gelecek olan gelir üzerinde yaşanıyor. Fulya inşaatı sonrasında yıllık 12 milyon dolar gelir bekleyen Siyah-Beyazlı yönetim, bunun 3 milyon dolarlık kısmını kırdırarak nakit girişi sağlamayı planlıyordu. Eski yönetimde yer alan üç ismin ise bu kırdırma olayına karşı çekimser kaldığı ve imza atmaya yanaşmadığı belirtildi. Geçen dönemin 2. Başkanı Murat Aksu imza atarken, Sinan Vardar'ın ise Fulya gelirlerinin kırdırılmasına karşı olduğu öğrenildi. Vardar'ın, gelirlerin olumsuz kullanılacağı düşüncesiyle imzaya sıcak bakmadığı ifade edildi.


Zaman
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla