Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2006, 10:58   #46
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Wiltord rüyası
Click the image to open in full size.Beşiktaş, Fransız yıldızı almak için ısrarını sürdürüyor


Siyah-Beyazlı ekip, 3.5 milyon euro olan bonservis ücretini 2 milyona düşürebilirse 32 yaşındaki oyuncuyla hemen sözleşme imzalayacak. Wiltord’a bir villa bir de lüks otomobil tahsis edilecek


PAZARLIK SÜRÜYOR


YENİ sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışan Beşiktaş, Fransa’nın Lyon takımında forma giyen Sylvain Wiltord’u renklerine bağlamak için çaba sarfediyor. Siyah-Beyazlılar’ın, Tigana’nın önerdiği 32 yaşındaki golcü için 3.5 milyon dolar isteyen Fransız ekibi ile pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi.


GEREMİ DE LİSTEDE


KARTAL, Lyon’u 2 milyon euroya ikna edebilirse, Wiltord’la hemen sözleşme imzalalacak. Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakan yıldız oyuncunun havuzlu bir villa ile lüks bir otomobil istediği ifade edildi. Siyah-Beyazlılar’ın, Wiltord’un yanı sıra Geremi, Luyindula ve Lua Lua için de temaslarına devam ettiği öğrenildi.


KALEYE YEDİ ADAY


BU arada, Cordoba ile iplerin kopmasından sonra Beşiktaş’a menajerlerin kaleci teklifi yağdırdığı ortaya çıktı. Standard Liege’li Runje’nin yanı sıra Shakhtar’ın yedek kalecisi Pletikosa, Lens’li İtandje, Nantes’lı Landreau ve M.City’den Weaver ile birlikte A.Gücülü Orkun ve Konyalı Özden’in de listede olduğu kaydedildi.

kaynak:star
disappear Ofline