Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2006, 11:52   #49
efor82
Banned
 
efor82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Son hedef: Vedran Runje

Beşiktaş, İtandje için 4 milyon Euro isteyen Lens’e 2 milyon Euro önerdi. Aradaki uçurum nedeniyle, Standart Liege’nin kalecisiyle görüşmelere hız verildi

Üç gün sonra yeniden

1 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Jean Tigana’nın çok istediği Hubert İtandje ile prensip anlaşmasına varmıştı. 23 yaşındaki kalecinin transferine onay veren kulübü Lens, Siyah-Beyazlılar’la yapılan ilk pazarlıkta kapıyı tam 4 milyon Euro’dan açtı. Bu miktarı çok bulan Kara Kartallar indirim talep etti. Fransızlar 3.5 milyon Euro’ya düştü, Beşiktaş ise 2 milyon Euro önerdi. Taraflar, üç gün sonra yeniden biraraya gelerek son sözlerini söyleyecek.

Liege çok insaflı!
Fransa’da yaşanan bu gelişmelerin ardından Siyah-Beyazlılar alternatif adaylar üzerinde de çalışmaya başladı. İtandje’nin yerine düşünülen ilk isim, geldiği dönemlerde de Tigana’nın dilinden düşürmediği Vedran Runje... Standart Liege’de forma giyen Hırvat kaleci gelmeye hazır. Ayrıca Belçika Kulübü de bonservis bedelinde 2 milyon Euro’dan 1.7 milyon Euro’ya indi. İtandje konusunda olumlu bir adım atılamazsa Runje’nin işi bitirilecek.
efor82 Ofline