Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2006, 13:29   #1
Rox
 
Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
jun gitmesinin nedenini söyledi

Jun gitmesinin nedenini söyledi

Beşiktaş'ın devre arasında Trabzonspor'dan transfer ettiği Tomas Jun dün Teknik Direktör Jean Tigana'dan izin alarak ülkesine gitti. Siyah-Beyazlı takıma büyük ümitlerle geldiğini ifade eden genç golcü, Bobo ve Gökhan Güleç'in gölgesinde kaldığını söyledi.
Trabzon'da futbol oynama şansı bulamadığı için devre arasında Beşiktaş'a geldiğini belirterek "Beşiktaş için elimden geleni yapacağımı düşünüyordum; fakat Bobo ve Gökhan o kadar iyi futbol ortaya koydular ki ben şans bulamadım. Benim için bu bir şansızlıktı." şeklinde konuştu. Trabzon'a bir daha dönmeyeceğini belirten Çek futbolcu, "Beşiktaş'ta kalmayı çok istedim; ama bir türlü kendimi gösterecek fırsatı bulamadım. Beşiktaş'ta oynayamayacağımı biliyorum. Ama Trabzon'a da dönmeyeceğim." dedi.
Türkiye'de geçirdiği bir sezonun kendisi için iyi bir tecrübe olduğunu; fakat Dünya Kupası için ülkesinde kalsa bundan daha iyi olacağını kaydetti. Oynayamadığı için milli takıma seçilme ihtimalinin de düştüğünü vurgulayan Jun, "Umarım milli takımdaki hocam, beni Türkiye'deki performansıma göre değerlendirmez." diyerek duygularını aktardı.

11.05.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : Zaman
Rox Ofline   Alıntı ile Cevapla