Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2007, 22:37   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ramos: "Suçlu iki kulüp.."

Click the image to open in full size. Ramos: "Suçlu iki kulüp.."

Real Betis ve Sevilla arasında oynanan İspanya Kral Kupası çeyrek Finali'nde başına isabet eden şişe sebebiyle bir süre bilincini kaybeden Sevilla Teknik Direktörü Juande Ramos meydana gelen olaylardan ortamı geren iki kulübün sorumlu olduğunu söyledi.

1 Mart 2007, 16:50
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

"Fitili ateşleye bizleriz. Bizim kışkırtıcı davranışlarımız bu olaylara sebep oldu. Eğer suçlu aranıyorsa, bu olayların sorumlusu Real Betis ve Sevilla kulüpleridir."

İspanya Kral Kupası çeyrek Finali'nde başına isabet eden şişe sebebiyle bir süre bilincini kaybeden Sevilla Teknik Direktörü Juande Ramos yaptığı basın toplantısında meydana gelen olaylardan iki kulübü sorumlu tuttu. İki ekip arasındaki gergin ortamın bu olaylara sebep olduğunu belirten Ramos "Şehrin iki kulübü arasında böylesine bir gerginlik varken stadyuma gelen insanlardan sakince oturup maç izlemelerini bekleyemezsiniz" dedi.

Karşılaşma konuk ekip Sevilla'nın 1-0 üstünlüğüyle devam ederken sahaya atılan yabancı maddelerden bir tanesi Sevilla Teknik Direktörü Juande Ramos'un başına isabet edince ve İspanyol Teknik Adam bir süre bilincini yitirince maçın hakremi oyunu tatil etti.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla