Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2007, 22:47   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ceza büyük olacak!

Ceza büyük olacak!

İspanya Kral Kupası çeyrek final maçında çıkan olaylara tepkiler sürüyor. Real Betis-Sevilla arasında yapılan karşılaşmada, Sevilla Teknik Direktörü Juande Ramos'un başından yaralanması sonucu hastaneye kaldırılmasına neden olan olaylar hakkında, bundan sonrakilere örnek teşkil edecek büyük bir ceza verilmesi isteniyor. Hakem kararıyla 57. dakikada durdurulan maçta yaşanan şiddet olayları için bugün İspanyol basınında, ''utanç verici'', ''ne utanç!'', ''bir daha asla'' ifadeleri kullanıldı. Gazetelerde, İspanyol futbolunda sanıldığı gibi şiddet olmamasına rağmen Sevilla'da yaşanan olayların ''yüz kızartıcı'' olduğunu vurgulandı.
Maçtan birkaç gün önce Sevilla kentinin iki kulübü Real Betis ve Sevilla'nın aralarında ''barış antlaşması'' imzaladığına dikkat çeken İspanyol basını, buna rağmen Real Betisli taraftarların çıkardığı olayların cezasız kalmayacağını yazdı.
Real Betisli taraftarlar, statta Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido'ya küfür yağdırıp bozuk para atmış ve paralardan biri Nido'nun burnuna isabet etmişti. Ayrıca kafasına pet şişe atılan ve şuurunu kaybeden Sevilla Teknik Direktörü Ramos'un ambulansla taşınması sırasında da yabancı madde atılmaya devam edilmişti.
İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi, Sevilla maçında çıkan olaylarla ilgili bugün öğleden sonra toplanacak. Toplantıda alınacak kararın yarın sabah duyurulması bekleniyor.
Bu arada, hastaneye kaldırılan Ramos, bu sabah taburcu edilirken sahaya pet şişeyi atan şahsın da kimliğinin tespit edildiği bildirildi.


01.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla