Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2007, 23:38   #10
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zenit transfere doymuyor

Zenit transfere doymuyor

Milli futbolcu Fatih Tekke'nin de forma giydiği Rusya Birinci Lig takımlarından Zenit St Petersburg, Shakhtar Donetsk'ten Anatoly Timoshchyuk'u 20 milyon dolara transfer ederek, Rusya'da transfer rekoru kırdı.
Zenit St Petersburg Kulübü'nden yapılan açıklamada, Ukrayna Milli Takımı'nın kaptanı Timoshchyuk ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Shakhtar Donetsk'in resmi internet sitesinde konuyla ilgili yer alan yazıda ise 27 yaşındaki milli futbolcu için ödenen rakamın, eski Sovyetler Birliği ülkeleri içinde ulaşılan en yüksek rakam olduğu kaydedildi.
Mircae Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna takımının sitesinde ayrıca, ''Timoshchyuk gibi çok profesyonel bir oyuncunun Rus futbolunda çok etkili olacağından hiç şüphemiz yok'' ifadesi yer aldı.
Çok büyük ekonomik kaynaklara sahip Rus gaz şirketi Gazprom tarafından desteklenen Zenit, sezon başında sadece Trabzonspor'dan Fatih Tekke'yi kadrosuna katmakla kalmamış, Rubin Kazan'dan Arjantinli golcü Alejandro Dominguez'i de 7 milyon dolara takıma transfer ederek, Rus futbol tarihinin en büyük iç transferine imza atmıştı.

28.02.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline