Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2007, 23:43   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hiddink hapisten kurtuldu

Click the image to open in full size. Hiddink hapisten kurtuldu!

Bir dönem Fenerbahçe'nin de teknik direktörlüğünü yaptığı Hollandalı teknik adam Guus Hiddink, vergi kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle 6 ay tecilli hapis ve 45 bin Avro para cezasına çarptırıldı..

27 Şubat 2007, 11:55
Hollanda'nın Den Bosch şehrinde bugün görülen mahkemede hakim kararını açıklarken, Hiddink'in vergi kaçakçılığı yaptığına hükmetti. Olayı soruşturan savcılık makamının 10 ay hapis cezası istemini kabul etmeyen hakim, ünlü teknik direktöre 6 ay tecilli hapis cezası verirken 45 bin Avro da para ödemesine karar verdi.

Hollandalı teknik direktör, böylece hapis yatmaktan kurtulurken, davaya bakan hakim, hafifletici sebeplerden dolayı ve ünlü teknik direktörün zaten adının bu olayla lekelendiğini belirterek, 6 aylık tecilli hapis cezasının yeterli olduğu kanaatine vardı.

Hiddink, 2002-2003 yılları arasında Hollanda'nın Eindhoven şehrinde yaşarken, Belçika'da evi olduğunu ileri sürerek 1.4 milyon Avroluk vergiden kaçtığı iddia edilmişti.

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Hiddink, 2002 Dünya Kupası'nda Güney Kore'yi yarı finale taşımayı başarmış, geçen yıl Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ise Avustralya'yı çalıştırmıştı.

Hollandalı teknik adam, halen Rusya Milli Takımı'nın başında görev yapıyor.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla