Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2007, 23:49   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstiklal Tahran'ın umutları tükendi!

İstiklal Tahran'ın umutları tükendi!

Asya Futbol Konfederasyonu (AFC), Asya Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilen İran takımı İstiklal Tahran'ın temyiz başvurusunu da reddetti.
Futbolcu ön kayıt formlarını zamanında kuruma göndermediği için Asya Futbol Federasyonu tarafından Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilen İstiklal Tahran, temyiz başvurusunun da reddedilmesiyle yeni bir şok daha yaşadı. AFC İcra Kurulu'nun Pazartesi günü yaptığı toplantının ardından federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kuralların gayet açık olduğu ve temyiz başvurusunun görüşülmesinde gerek olmadığı ifade edildi. Federasyon aynı gerekçelerle geçtiğimiz yıl iki Tayland ve iki Endonezya Kulübü'nü Şampiyonlar Ligi'nden ihraç etmişti.
İstiklal, Asya Şampiyonlar Ligi'nde Özbekistan'dan Pakhtakor, Kuveyt'ten Sport Club ve Suudi Arabistan'dan Al Hilal takımlarıyla B Gurubu'nda mücadele edecekti. Ancak, İran ekibinin ihracından sonra yeni bir takımın yükseltilmeyeceği ve gurup maçlarının 3 takımla sürdürülmesi kararlaştırıldı.

AFC Başkanı Muhammed bin Hammam, Asya futbolunda profesyonelliği hedeflediklerini belirterek bu tür amatör olaylara asla müsamaha göstermeyeceklerini duyurmuş ve İran takımı sert bir dille eleştirmişti.
Asya Şampiyonlar Ligi'nde mücadeleler 7 Mart'ta başlayacak.


27.02.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla