Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2007, 23:57   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çin onu çok seviyor!

Çin onu çok seviyor!

Çinli futbol taraftarları arasından yapılan bir araştırmada, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'nun en beğenilen yabancı futbolcu olduğu sonucu ortaya çıktı.
Titan Sports adlı gazete tarafından organize edilen ve toplam 29 bin 832 taraftar üzerine yapılan araştırma sonucunda, Çinli taraftarların en beğendikleri yabancı futbolcunun Ronaldinho olduğu belirlendi. 2004 ve 2005 yıllarında 'Dünyada Yılın Futbolcusu' ödülüne layık görülen Ronaldinho, araştırmaya katılanlarda yüzde 10.67'sinin oyunu almayı başardı.
Araştırma sonucunda AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka, yüzde 7.69'la ikinci sırayı alırken, Real Madrid forması giyen ve dünyada büyük hayran kitlesine sahip olan İngiltere Milli Takımı'nın eski kaptanı David Beckham'ın ise, yüzde 7.64'le üçüncü sırayı alması ise şaşkınlıkla karşılandı.

Arsenal'in Fransız golcüsü Thierry Henry'nin dördüncü sırayı aldığı araştırmada, Manchester United'ın Portekizli yıldızı Christano Ronaldo ise beşinci oldu.
Araştırmanın bir başka dikkat çeken noktası ise, geçtiğimiz yaz yapılan 2006 Dünya Kupası Finalleri'nin ardından emekliliğini açıklayan Fransız futbolunun efsane ismi Zinedine Zidane'ın da ilk 10 içerisinde kendine yer bulmasıydı. Zidane, araştırma yapılan Çinli taraftarların yüzde 6.34'ü alarak en beğenilen futbolcular listesinde sekizinci sırayı aldı.

01.03.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla