Beşiktaş Yönetimi tarafsız olmalı’
Beşiktaş Kulübü’nde yarın yapılacak Divan Kurulu Başkanlığı Seçimi öncesinde başkan adayı Yalçın Karadeniz, FANATİK’e açıklamalarda bulundu.
02.03.2007
Söz, efsane başkan Süleyman Seba’nın da desteklediği Karadeniz’de: Camianın beni desteklemesi mutluluk verici bir olay. Beşiktaş Divan Kurulu en önemli organ, görevleri belli... Bizim 17 bin üyemiz var. Bu üyeler içinde maddi sıkıntıları olan insanlar da bulunuyor. İlk işim, Divan Yardım Sandığı oluşturmak. 50 YTL aidat veren üyelerimiz, 5 YTL fazla vererek bu sandığa destekte bulunacak. Divan Başkanı, kulüp başkanıyla birlikte çalışabilen bir noktada olmalıdır. Biz kavga için gelmiyoruz. Tribünlerde yaşananlar, Türk futbolunun yarasıdır. Beşiktaş içindeki olaylar kardeş kavgasıdır ama bunların da önüne geçmemiz gerekir. Süleyman Seba’ya büyük saygımız var. Beni desteklediğini duyuyorum ve çok mutlu oluyorum. Seçim sandıkta kazanılır. Seçim yolunda kötü olaylarla da karşılaşıyoruz. Örneğin, yönetim kurulu üyesi Behçet Ümitlen kardeşimiz, rakibim Şeref Nasır’ın kokteyllerine üye davet ediyor ve statüyü korumak adına Sayın Nasır’ın desteklenmesi gerektiğini istiyor... Yönetim, Divan Kurulu Seçimleri’nde tarafsız olmalı.