Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2007, 11:41   #10
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TBBL All Star Kadrosu Açıklandı
01.03.2007 16:13

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi All Star karşılaşması 11 Mart’ta Mersin’de yapılacak. TBBL’de forma giyen yerli ve yabancı oyuncuları karşı karşıya getirecek olan mücadelede 4 bayan basketbolcumuz görev alacak. Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü’nün www.tbl.org.tr adresinde yaptığı anket sonucunda sporseverlerin verdikleri oylarla belirlenen Bayanlar All Star 2007 Yerli ve Yabancı karması kadroları bugün düzenlenen toplantıda açıklandı.
Bayanlar All Star 2007 özel karşılaşmasında Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’dan Yabacı Yıldızlar Karması’nda Kara Liana Braxton ve Stacey Lovelace Tolbert, Yerli Yıldızlar Karması’nda ise Esmeral Tunçluer ile Yasemin Horasan görev yapacak.
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nde yer alan en iyi yerli ve yabancı oyuncuları karşı karşıya getirecek olan “All Star Bayanlar 2007” özel gösteri karşılaşması, “Yerli Yıldızlar Karması” ve “Yabancı Yıldızlar Karması” arasında oynanacak. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ''Smaç Yarışması'', ''Mix-stars'' maçları ve ''3 sayı şut yarışması'' yapılacak. Organizasyonda, çeşitli yarışmalar, Sibel Tüzün konseri ve dans gösterileri ile seyirci aktiviteleri de yer alacak.
11 Mart 2007 tarihinde Mersin Edip Burhan Spor Salonu’nda düzenlenecek olan “Bayanlar All Star 2007” organizasyonunu, 2007’nin “Dünya Bayan Basketbol Yılı” olması nedeniyle KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimleri Derneği) de destekliyor.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline