Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2007, 14:23   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Umudunu Kaybetme "The Pursuit of Happyness"

Click the image to open in full size.

The Pursuit of Happyness (Umudunu Kaybetme)
Gösterim tarihi: 02.Mart.2007
Yönetmen: Gabriele Muccino
Oyuncular: Will Smith , Thandie Newton , Jaden Smith, Brian Howe
Dil: İngilizce
Tür: Drama

The Last Kiss ile 2002'de Sundance Film Festivali’nde İzleyici Ödülü’nü kazanan Gabriele Muccino’nun imzasını taşıyan Umudunu Kaybetme gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlandı. Bir babanın çocuğu için verdiği mücadele gerçekten de son derece dokunaklı.

Konusu
İki yakasını bir araya getirmekte zorlanan, zeki, yetenekli ancak marjinal bir işe sahip olan Chris Gardner, ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen bunu başaramaz. Beş yaşındaki oğlu Christopher’ın annesi Linda, maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybeder ve istemeyerek de olsa evi terk eder.

Bekar baba Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almayacak olsa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak bunu kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra San Francisco’daki dairelerinden çıkartılır; daha iyi bir yaşam kurma hayali peşinde koşarken düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet gibi, geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalmaya başlarlar.

Çektiği sıkıntılara rağmen Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder; oğlunun kendisine duyduğu sevgi ve güveni de karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır...


__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla