KORKUT EKEN "efsane subay" Komutanım, Seni hiç görmedim, hiç tanımadım ama hakkında çok şey okudum ve duydum. Sana, neden "efsane subay" dendiğini her geçen gün daha iyi anladım... Kıbrıs Barış Harekatı öncesi, Ada'daki mücahitleri sen örgütledin, harekat başladığında Rum'un tepesine paraşütle ilk inenlerdendin... Kaçırılan THY uçağına baskın yaparak korsanları yakalayan, yolcuları kurtaran Tim'in komutanı yine sendin... Yetiştirdiğin binlerce yürekli vatan evladıyla birlikte dağları teröriste dar ettin... Silahlı Kuvvetler'de, MİT'te, Emniyet'te 35 yıl şerefinle çalıştın, hayatın hep "silahların patladığı yerde" geçti... Çocuğunu, doğumundan ancak bir yıl sonra görebildin... Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası, Başarı Madalyası, Kıbrıs Gazilik Madalyası, Şerit Rozet Beratı ve çok sayıda takdirname sahibi bir kahramansın sen... Ne yazık ki, Susurluk kazasının ardından, "çete lideri" suçlamasıyla üç - beş metrekarelik bir hücreye sıkıştırıldı dağlara sığmayan bedenin... Vicdanım sızlıyor, gözlerim doluyor ama senin için dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden, Yüce Yargı'ya ve kanunlara saygılıyım çünkü, tıpkı senin gibi...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp |