Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2007, 08:44   #107
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tek ihtimal var
Click the image to open in full size. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Galatasaray derbisi için kadroda önemli bir değişiklik yapmayacak. Fransız hoca, “Bu maçı kazanmak zorundayız” diyerek oyuncularını uyardı.
03.03.2007


Sadece Zan ve Klebi...
Kara Kartal’da nefesler tutuldu, gözler bugün İnönü Stadı’nda oynanacak Galatasaray mücadelesine çevrildi. Ümraniye’de basına kapalı olarak son çalışmasını yapan Siyah-Beyazlılar, derbiye alışılmışa yakın bir kadroyla çıkacak. Sakat olan Gökhan Zan ve Kleberson’un dışında eksiği bulunmayan Kara Kartal’da omzundan rahatsızlığı bulunan Baki Mercimek de iyileşti. Kalesini Runje’nin koruyacağı Siyah-Beyazlılar’da Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Baki ve İbrahim Üzülmez dörtlüsü savunmada görev yapacak.

Orta saha bozulmayacak
Teknik direktör Jean Tigana’nın Trabzon maçında oyundan aldığı Ali Tandoğan’ın yerine Mustafa Doğan’ı da düşündüğü Ümraniye’den gelen haberler arasında... Tecrübeli hoca, Arjantinli yıldızı Delgado’yu yine sağ kanatta oynatacak. Ön liberoda Koray-Serdar ikilisini bozmayacak olan Fransız hoca, Ricardinho’yu da solda değerlendirecek. Nobre ile Bobo da forvette Kartal’ın gol ayakları olacak. Futbolcularıyla bir toplantı yapan Tigana, “Ne pahasına olursa olsun, bu maçı kazanmak zorundayız” diyerek oyuncularından 3 puan istedi.

*******************
Kampa girdiler
Nevzat Demir Tesisleri’nde, Tigana yönetiminde dün son çalışmasını yapan Beşiktaşlı futbolcular kampa girdi. Tigana’nın belirlediği 20 kişilik kadroda şu futbolcular yer aldı: Runje, Murat, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Akın, Burak, Baki, Ricardinho, Nobre, Bobo, Delgado, Mustafa, Ali Güneş, Serdar, Mehmet, Ali Tandoğan, Koray, Fahri, Gökhan Güleç.

TiGaNa nin iddialı konuştuğu nadirdir bugün de iddialı konuşmuş ve bu maç bizim demektir..
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline