Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2007, 08:45   #108
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal, İnönü’de güzel
Click the image to open in full size. Deplasmanlarda aradığını bulamayan Beşiktaş, evinde fırtına gibi esiyor. Son 10 senede Cim Bom’un İnönü’de 1 galibiyeti bulunuyor.
03.03.2007


Zorlu derbi öncesinde Beşiktaş’ın kozu İnönü Stadı olacak... Bu sezon inişli çıkışlı bir görüntü çizen Siyah-Beyazlılar, evinde başarılı bir görüntü çiziyor. Dolmabahçe’de oynadığı son dört karşılaşmadan da zaferle ayrılan Kara Kartal, taraftar desteğiyle Galatasaray’ı mağlup etmenin planlarını yapıyor. Son 10 yılda İnönü’de Galatasaray’a sadece 1 kez mağlup olan Beşiktaş, rakibine olan üstünlüğünü de sürdürmeye niyetli... Bu arada zorlu karşılaşmanın biletleri de tükendi. Biletix gişelerinden satışa sunulan derbi biletlerinin büyük talep gördüğü bildirildi. Milyonların takip edeceği derbiyi, İnönü Stadı’nda yaklaşık 32 bin kişi izleyecek.

*******************
Divan Başkanlığı seçimi bugün
Beşiktaş Kulübü’nde Divan Kurulu Başkanlığı seçimi bugün gerçekleştirilecek. Ceylan Inter-Continental Otel’de saat 10.30’da başlayacak seçimde, mevcut başkan Şeref Nasır ile Yalçın Karadeniz, 3 yılı kapsayan yeni dönem başkanlığı için yarışacak. Başkan adaylarının listeleri şöyle: Şeref Nasır: Yılmaz Ekergil, İlyas Tunaoğlu, Coşkun Ergün, Bülent Önkol, Atilla Ozgan, İlhan Gölvan. Yalçın Karadeniz: Fahrettin Curoğlu, Mustafa Sedat Piroğlu, Mehmet Vedat Cem, Mehmet Özdilek, Necdet Erbaydar, Cemil Cengiz Satar.

*******************
Fahri: Hocaya bazen kızıyorum
Beşiktaş’ın genç yıldızı Fahri Tatan, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne samimi açıklamalarda bulundu. Fazla forma şansı bulamadığı için zaman zaman Tigana’ya kızdığını itiraf eden Fahri, “Kimseye sitem etmiyorum. Sadece içimde tatlı bir burukluk oluştu. Kendi kendimi yiyorum, ‘Neden oynamıyorum’ diye... Doğrusu 4-3-1-2 taktiğini her takım gibi oynayamıyorduk. Ben de iyi ayak uyduramadım. Bu sistemin futbolcusuyum diyemem” ifadesini kullandı.

*******************
Geniş çaplı önlem alınacak
Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak 2007’nin ilk derbisinde geniş güvenlik önlemleri alınacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada 2 bin 634 güvenlik elemanının görev yapacağı açıklandı. Ayrıca ev sahibi Beşiktaş’ın 300 özel güvenlik elemanını görevlendireceği bildirildi. Konuk ekibe bin 607 kişilik yer ayrılırken, Sarı-Kırmızılı taraftarlar, stada toplu organizasyonlarla gelemeyecek.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline