Konu: Tigana
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2007, 16:50   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana

K.Kanat:KORKAK HOROZ TİGANA!!!
permalink

'Mösyö Jean Tigana için sorularım vardı. Onu, Trabzon dönüşü bir korkak gibi oyuncularını yalnız bırakıp arabaya binerken görünce "Tamam" dedim. "Bu iş burada biter." Kesin ve son kararım şudur:..' Sabah Gazetesi yazarı Kazım Kanat'ın köşe yazısı

Click the image to open in full size.
Korkak horoz Tigana!

Mösyö Jean Tigana için sorularım vardı. Onu, Trabzon dönüşü bir
korkak gibi oyuncularını yalnız bırakıp arabaya binerken görünce "Tamam" dedim.
"Bu iş burada biter."
Kesin ve son kararım şudur:

Jean Tigana korkak bir antrenördür.
Jean Tigana statükocu bir antrenördür.
Jean Tigana büyük hedefler kovalamayan, sıradan bir antrenördür.

Jean Tigana "Gençlere yatırım yapıyorum" diyerek kendini ve Beşiktaş'ı kandıran bir teknik adamdır. Bakınız bir yalanını nasıl yakaladım... Sayın Başkan Demirören ile Ümraniye'de sohbet ediyoruz. Telefon çaldı. Arayan Tigana'ydı. O an öğrendim ki Gaziantep'te kiralık oynayan Gökhan Zan'ın satılmasını istiyor.

"Ondan bir şey olmaz" diyor. Tekrar bakınız... "Ondan bir şey olmaz" dediği Gökhan Zan bugün vazgeçilmez adam. Bu noktada Demirören olaylara el koymalı. Hesap sormalı. "Seni dinleseydim bugün Gökhan Zan yoktu" demeli.

"Seni şimdi dinlemiyorum. Dinlersem İbrahim Akın gibi bir yetenek yok olur" demeli. "Onu satıp bunu kiralamak yerine işine bak. İbrahim Kaş, Mehmet Sedef ve Burak Yılmaz gibi yetenekleri niye kaybediyoruz? Kleberson gibi bir yıldızı niye oynatamıyorsun?" diye hesap sormalı.

NOT: Dünyanın en büyük yıldızlarından biri olan Kleberson oynayamıyorsa, başarılı olamıyorsa tek suçlu onu oynatmayı beceremeyen Tigana'dır. Demek ki Jean Tiana oynatmayı bilmiyor?
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline