Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2006, 22:07   #1
bite me
 
bite me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İsviçrede !!! ŞOK !!! futbol sahası savaş alanı gibi!!

Olay yeri Basel St. Jakobpark (Joggeli).
Maç: FC Basel - FC Zürich
Hedef: Şampiyonluk, son maç.
Avanatjlar: FC Basel için beraberlik yetiyor, 50 maçtır (3 yıldır) evinde yenilmedi. FC Zürih ise peş peşe yenilmezlik rekoru kırdı. Her iki takım tam formda.

Maç başladı ilk yarıda Zürih şansızdı 2 önemli oyuncu sakatlandı taktik alt üst fakat 0-1 öne geçmeye başardı.
İkinci yarı FC Basel ortalığı kasıp kavurdu 1-1 oldu.. son 5 dakika FC Basel 2-1, 3-1 yapabilir yapamadı.

Dakka 90+3 sağ kanattan yerden orta Filipescu (eski GS) ayak koyuyor Zürih deplasmanda 1-2 öne geçiyor ve şampiyonlukla birlikte olaylarda başlıyor.
Maç resmi olarak bittiyor ve taraftarlar (holiganlar?) sahaya iniyor.
Hızlı karıncalar gibi görüntü var herkes kaçıyor, kovalıyor. Filipescu dövülüyor, meşela peşinden atılıyor.. Filipescu oyuncu eziyor geri vuruyor.. gruplaşma oluyor çatışma büyür. Polis çember oluşturuyor, yetersiz kalıyor özel tabanca ile taraftara ateş atılıyor (kuru kurşun olmalı).. holiganlar geri adım atıyor... toparlanıyorlar tekrar hücüm ediliyor, sahada artık iki polis çemberi var... bu ara kendini kurtaran Zürihli oyuncular soyunma odasında reportaj yapıyor 'arkadaşlarım daha sahada ben çıkamıyorum korkuyorum, öleceğim!'...

Herkes şaşkın resmi televizyon kanalı kavgaları göstermemek için alan arıyor bulamıyor, kavgaya katılmayan sehircilerin yüzlerini gösteriyor onların yüz ifadeleri ise daha korkunç 'dehşet, savaş, korku' ifadeleri taşıyorlar.

Türkiye - İsviçre maçının sonunu gören ve dehşet olarak tanımlayan kişiler bu görüntüleri görürse eminim kelime bulmak için fazla düşünmeyecek çünkü resmen SAVAŞ ALANI!!

Olaylar devam ederken şampiyonluk kupası veriliyor aynı anda soyunma odasında oyuncular bulunuyor seremoniye katılamıyor.. ben böyle görüntü görmedim. Kupa alırkende oyuncalar sağ sol arka öne bakıyorlar herkes korkuyo.. ama kupayı kaldırıyorlar.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
bite me Ofline