Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2007, 12:23   #183
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
oyun normal galibiyet güzel i.akın ın taaaaa .... umarım 9 metre kaleyi tutturamayan bir i.akın ı hala nie oynatmıyor diye laf etmezsiniz i.akın hep böle her fırsatı geri tepiyor gereksiz kartlar görüyor böyle kolay golleri atamıyor falan filan neyse önemli olan kazanmamız artık fener maçına kadar puan kaybetmemiz lazım bu galibiyet artık çıkışı başlatmalı.
adam 15 dk. oynuyo oynadığı her maç dünya pozisyona giriyo konuştuğun lafa bak.burda söylenmesi gereken son vuruşlerını geliştirmesi gerektiği.
mehmet s. 12 hafta hiçbirşey yapmadan hep ilk 11 oynadı runje keza öyle baki desen el bombası delgado hiç yok bunlar oynasın ibrahim 2 gol kaçırdı diye oynamasın.hakan ş. bugune kadar neler kaçırdı ama adam türkiyenin en iyi santraforu. hadi onuda geçtim riconun fener maçında kaçırdığı var gol kaçırmak kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez.ha bide burak var neler kaçırdı bugüne kadar.
hep dedim yine diyorum bu takımda bu yoklukta solda yada bobo nun yanında mutlaka oynamalı.rico-zan-bobo-ibrahim akın-deli bu takımdan asla kesmiceğim 4 adam ve duruma göre ali t.
----------------------------runje--------------------------------
------------------gökhan z.----------------mustafa d.-----------
ibrahim t.--------------------------------------------------ibrahim ü.
--------------------------------------------------------------------
ali t.-------------koray---------------rico---------------ibrahim a.
----------------------delgado------------------------------------
-------------------------------------bobo-------------------------
koray=serdar=fahri
ali t.-= burak