Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
adam 15 dk. oynuyo oynadığı her maç dünya pozisyona giriyo konuştuğun lafa bak.burda söylenmesi gereken son vuruşlerını geliştirmesi gerektiği.
mehmet s. 12 hafta hiçbirşey yapmadan hep ilk 11 oynadı runje keza öyle baki desen el bombası delgado hiç yok bunlar oynasın ibrahim 2 gol kaçırdı diye oynamasın.hakan ş. bugune kadar neler kaçırdı ama adam türkiyenin en iyi santraforu. hadi onuda geçtim riconun fener maçında kaçırdığı var gol kaçırmak kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez.ha bide burak var neler kaçırdı bugüne kadar. |
ya arkadaşım İ.Akın ın iyi oynamasını ben de çok istiyorum ama adım kendini sürekli harcıyor. Bu sadece gol kaçırması ile alakalı deil oynadığı maçlarda hep bencil, gereksiz kartlar görebiliyor, artık hepimizin bildiği şekilde antremanlarda gerekli özeni göstermiyor, özel hayatını belli bir düzene bir türlü sokamadı, baki m.sedef falan bir şey yapmadı diyorsun da baki zaten g.zan ın yokluğunda ilk 11 de fırsat buldu ve G.Zan dan sonra takımda hava toplarında etkili olan tek defans oyuncusu zorla katlanmak zorundayız ona başka adam yok çünkü, M.Sedef in oynama nedeni de üst düzey mücadelesiydi ama serdar bir kaç maç kendini gösterince m.sedef den formayı aldı.(i.akın aynısını yapsa o da formayı kapacak ama bir maç bile etkili olamıyor) Delgado ya gelince Delgado şu an kötü performans sergiliyor olaiblir ama profesyonel bir oyuncu antremanlarda sorun çıkarmayan hocasının verdiği görevi o görev ona uygun olmasa da yapmaya çalışan bir oyuncu, özel hayatına gelirsek de ailesiyle beraber yaşayan bir oyuncu yani Delgado ısrarı hakedecek şekilde özenle çalışıyor kendine dikkat ediyor he kanatta oynadığı için çok etkili deil ama bu da onun suçu deil. İ.Akın gerçekten kafası yerinde oynasa o boş kaleye kaçırdığı golü kalenin içine kadar sürer o golü atmadan ordan gitmezdi ama her zaman ki gibi oyuna hiç konsantre deildi ve arkadaşlarının ona sürekli pas çıkarmasına rağmen bir türlü golü bulamadı oysa golü bulsa o kadar çok şey değişecek ki GS maçında atacağı bir golle moral ve motivasyonu artacak bu antremanlardaki performansını etkileyecek Tigana da ona gereken şansı verecek. Açıkçası herhangi bir T.direktör şu an İ.Akın a güvenerek yola çıkmaz. Tamamen bir bomba elinde patlama ihtimali de yüksek bir bomba. Tigana da çok İ.Akın suçludur hala diretiyorum...