Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2006, 10:08   #20
cLinique
Banned
 
cLinique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yönetime Sergen baskısı

Yönetime Sergen baskısı

Beşiktaşlılar internet sitelerinde yayınladıkları mesajlarda alt yapıdan yetişen değerlerin kolay yetişmediğine değinerek yönetimin yaptığı hatadan dönmesini istedi.
Sergen Yalçın için taraftarlar, yönetimi ve başkan Yıldırım Demirören’i uyardı. Beşiktaşlılar internet sitelerinde yayınladıkları mesajlarda alt yapıdan yetişen değerlerin kolay yetişmediğine değinerek yönetimin yaptığı hatadan dönmesini istedi.
Besiktask.net sitesinden Kartal Tekin, "Beşiktaşlıya yakışır bir tavır sergilediğin için, camianı, hocanı, yönetimini seni satmalarına rağmen satmadığın için, Beşiktaş taraftarına olan sevgini bir kez daha haykırdığın için kısacası sana yakışanı ve yapman gerekeni yaptığın için seni ellerim patlayıncaya kadar alkışlıyorum. Senin gibi bir futbol ilahını futbol hayatının son döneminde takımda bir şekilde tutmayı beceremeyen yönetim kuruluna da ne diyeceğimi bilemiyorum" derken birçok taraftar Sergen’in gönderilme fikrinin değiştirilmesi için başkan Yıldırım Demirören ve transfer komitesi başkanı Murat Aksu’nun olayı tekrar değerlendirmelerini istedi.
__________________
ANTI TEAM
cLinique Ofline