Aşık oldum
"İnönü'de kendimden geçiyorum. Taraftarın coşkusu, bize itici güç oluyor. Evimizdeki bu güven bizi kamçılıyor".
Dünyanın En İyisi
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı, takımın ve kendisinin İnönü'de iyi oynamasının sırrını açıkladı. Ricadinho G.Saray maçının ardından "İnönü'de kendimden geçiyorum. Müthiş bir taraftarımız var. Taraftarın o coşkusu bize itici güç oluyor. Deplasmanda bulamadığımız güveni, İnönü'de rahat yakalıyoruz. İnönü'de daha coşkulu oynuyoruz.

Ben, Beşiktaş taraftarının dünyanın en iyi taraftarı olduğunu düşünüyorum" diyerek siyahbeyazlı tribünlere teşekkür etti.
Başarı Hepimizin
Derbinin ardından kendisine gösterilen sevgiye layık olmaya çalıştığını söyleyen Ricardinho şöyle devam etti: "Aynı sevginin bütün takım arkadaşlarımıza eşit bir şekilde paylaştırılmasını istiyorum. Çünkü başarı da başarısızlık da takımın. Önemli bir galibiyet aldık ve puan sıralamasında onların üzerine çıktık. Kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Böylelikle şampiyonluk iddiamızı sürdürebiliriz. Bu galibiyet, yarışta var olduğumuzu gösterdi."
Fatih DOĞAN