Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2007, 08:28   #1
umitcan
 
umitcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'a yeni bir şifo geliyor!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yarışında çok iddialı duruma gelen Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına da şimdiden başladı. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Cezayir Milli Takımı'nın süper orta saha oyuncusu Karim Ziani ile görüştükleri belirtildi. Ziani, Sochaux'da oynuyor.


***
Ziani geliyor

Yönetim, Kleberson'un yerine düşünülen Ziani için harekete geçti. Sochaux ile sıkı pazarlık sürüyor!...

Beşiktaş'ta Ziani sesleri... Bir türlü bekleneni veremeyen Kleberson'u göndermenin planlarını yapan siyah-beyazlı yönetim, sambacının alternatifini Fransa'da buldu. 7 yıldır Fransa Ligi'nde forma giyen Cezayirli Karim Ziani için düğmeye basıldı. Stili Şifo Mehmet'e benzetilen Ziani'nin transferindeki tek sorun ise bonservisi.

HEDEF 3 MİLYON

EURO
Cezayir Milli Takımı'nın da beyni olan yıldız oyuncunun bonservisi için 5 milyon euro isteyen Sochaux'lu yöneticiler ile pazarlıklar kıran kırana sürüyor. Siyahbeyazlı idareciler, bu rakamı üç milyon euro'ya çekip, transferi Klaberson'un satışından gelecek para ile bitirmeyi hedefliyor.

BU SEZON 8 GOL ATTI
2001-02 sezonundan bu yana futbol hayatını sürdürdüğü Fransa'da Sochaux'dan önce Troyes ve Lorient formalarını da giyen Ziani, bu sezon 24'ü ilk 11'de olmak üzere toplam 26 maçta görev yaptı. Ziani, sahada kaldığı iki bin 109 dakikaya 8 de gol sığdırmayı başardı.

Fotomaç
umitcan Ofline