Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2007, 11:42   #28
curgul

curgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yönetim ciddi bir takım oyunudur. Yönetimin başında olan kişinin ( başkan ) başarılı olabilmesindeki tek yol yetkilerini doğru kişilere ( yönetim kurulu üyeleri ) delege etmesi ve yönetimde devredielemeyecek tek konu olan denetimi en doğru şekilde gerçekleştirmesidir. Serdar Bilgili'nin başarısında bu ilkeyi doğru uygulamasının büyük önemi vardır. Hiç bir zaman önplana çıkmayan Beşiktaş lı duruşunu en iyi şekilde gösteren sayın Bilgili, mali işleri Türkiye'de herkesin kabul ettiği Hüsnü Güreli'ye , sağlık kurulu ve basın sözcülüğünü Prof.Dr. Mete Düren'e, transfer komitesini İngiltere de Fullham tecrübesi yaşayan ve futbolu çok iyi bilen İbrahim Altınsay'a, Türkiye şartlarını çok iyi bilen futbolcuların dilini anlayan Sinan Engin'e menecerliği teslim derek bir başkanın başarılı olmasının nasıl olabilceğini gösterdi. grektiği zaman çıktı konuştu ama başkanlığının çok büyük bir kısmında yönetim kurulu üyeleri kendi bildikleri konuları konuştular. Ben değil biz diyen Bilgili başarıyı getirdi tabiki tamım arkadaşlarıyla. Bugün 100 milyon dolarlık bütçeleri yöneten futbol klüplerimiz Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören veya Özhan Canaydın'ın tek adam kültürü ile bugün yaşadıklarını yaşar hem kendilerini hem de camialarını bu şekilde üzerler. Unutmayalım ki paylaştıkça büyüyen tek şey sevgi ve mutluluktur. Paylaşmayı bilmez isen hem kendini hem de çevreni bu hale getirirsin. En kısa zamanda camiamıza yakışan yönetim tarzına kavuşmamız dileğiyle..