Yedek oturayım
Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği Delgado, şu an beklenen düzeyde olmamasının nedenlerini açıklarken üstü kapalı bir şekilde hocası Tigana’ya da göndermede bulundu.
Sezon başında 'orta sahanın maestrosu'diye alınan ancak sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle tam faydalı olamayan Arjantinli oyuncu, bir de sağ kanatta oynatılınca iyice bunalıma girdi. Genç yıldızın futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile dertleştiği ve sağ kulvarda oynamaktan şikayet ettiği belirtildi.
ÇÖZÜM ARAYIŞI
Delgado'nun Kolot'a şunları söylediği öğrenildi: "Bu bir şikayet değil. Zaten sansasyon olmasın diye fazla da bu konuda hakkında konuşmak istemiyorum. Ama ben burada oynayamam. Sağ kanatta kendimi gösteremiyorum. Benim yerim ikilinin arkası. Herkes beni kötü olduğum için eleştiriyor. Halbuki ben kötü bir oyuncu değilim. Sizden ricam buna bir çare bulunması. Bir görüş olarak hoca ile konuşursanız bir şeyler olabilir. Ben fizik olarak o kadar güçlü bir oyuncu değilim. Sağda gidip gelmekten çok yoruldum. Ayrıca G.Saray maçında oyundan çıkarken bir grup beni protesto etti. Buna çok üzüldüm. Böyle olacağına yedek oturmak bile iyi."
Delgado'nun bu haykırışını dinleyen Celal Kolot'un hafta içinde Tigana ile bu konuyu görüşüp sorunu çözeceğini söylediği ifade edildi.
(Haber:Kartal Yiğit) Kim Gerçek Yerinde Oynuyor ki Zaten..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! |