06-03-2007, 18:11
|
#416 |
| Alıntı: curgul´isimli üyeden Alıntı
Olayın doğruluğu konusunda bir fikrim yok fakat şu konu çok önmeli. Beşiktaş bir spor klubüdür. En önemli görevi sportif başarı sağlayarak taraftarlarını, kongre üyelerini ve sempatizanlarını mutlu etmek ve marka değerini arttırmaktır. Bunun içinde en önemli branş dünyada en fazla seyirciye sahip olan spor dalı olan futboldur. Futbolda istediğimiz başarılara ulaşmanın yolu elindeki değerlere sahip çıkmak ve iyi ticaret yapmak için takım için doğruyu bulduğunuz oyuncuları satmamaktır. Şimdi bir düşünelim bugün elinde bir Carew olsa bir Nihat olsa bir İlhan mansız olsa.. Bazılarınız ama onları çok iyi fiyata sattık diyorlardır. Bakalım Carew i 7 milyon Euro ya, Nihat ı 5 milyon dolara, İlhan ı da 5 milyon dolara sattık. Bugün bu kalitede 3 oyuncu almak ister isen ne kadar ödersin. Sağ kanatta bir Nihat, Forvette Carew İlhan veya bobo olsa arkalarında Ricardinho olsa bu takım ne olurdu. Bir kez dah söylüyorum futbol klüpleri elinde verimi yakalamış ve başarılı futbolcularını satarak hiç bir zaman başarıyı yakalayamazlar. Bugün Muhammed i ,Batuhan ı elinde tutabiliyorsan büyük klüp olursun. Bunlardan faydalınırsan büyük hedeflere ulaşırsın. 3-5 milyon dolarlar Beşiktaş gibi büyük bir klüp için inanın çok büyük paralar değil. Örnek bugün borcumuz 100 milyon USD ı aştı. Nihat ın, Carew in, İlhan ın paraları ne oldu ? Birde bu değerlerden olduk. Bu üzerinde ciddi düşünülecek konudur. Büyük hedefler büyük takımlarla kovalanır. | yorumun cok guzel arkadsım sana katılıyorum ancak bu habere ınanmıyorum medyanın hakemlere hırsız dedıgı bır ortamda yonetıcelerınin kural hatası var deyıp aciz duruma gelecek kadar basıtlesmesını gordukten sonra bunlar hep Besıktasımızın onunu kesmek ıcın yapılan oyunlardır.
__________________ fb öfkemsin gs nefretimsin ! |
| |