Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2007, 18:23   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türk Hackerlar Dünya'nın Başına Bela

TÜRK HACKERLAR DÜNYANIN BAŞINA BELA...
Ermeni yasa tasarısı ve Hz. Muhammed'e hakaretlerden dolayı İsrail, Danimarka, İtalya ve Fransa gibi ülkelere zaman zaman saldıran Türk hackerlar son olarak Dubai hükümet sitelerine saldırarak, internet suçlarında Türkiye'yi ön plana çıkarmayı sağlıyorlar...

Amacı hükümet bilgilerine zarar vermek olan grubun faaliyetleri birkaç saat içerisinde engellendi. Dubaili yetkililer konuyla ilgili gerekli tedbirleri alacaklarını ve Türk makamlarıyla görüşeceklerini kaydetti. Filistin'deki saldırılar, Ermeni yasa tasarısı ve Peygamber Efendimiz'e hakaretlerden dolayı İsrail, Danimarka, İtalya ve Fransa gibi ülkelere zaman zaman saldırıldığı biliniyordu.
Dubai hükümet sitelerinin bir süre hizmet verememesi üzerine yetkililer tarafından açıklama yapıldı. Gulf News Gazetesi'ne saldırılar ile ilgili açıklama yapan hükümet yetkilisi Salim el Shair, grubun faaliyetinin hemen fark edilerek iki saat içerisinde etkisiz hale getirildiğini açıkladı. El Shair, siteye Türkçe olarak, gazeteci Hrant Dink cinayetine atıfta bulunularak onun öldürülmesini destekleyen ifadeler içeren mesaj bırakıldığını anlattı. İnternette hack işlemi yapanların gönüllü olarak raporlamada bulunduğu sitelerde yer almayan saldırı sonucu Dubai sitelerinin bazı dosyalarına zarar verildi. Hackerlarla ilgili önemli bilgiler edinen Dubaili yetkililer, bir taraftan sitelerinde ek güvenlik önlemi alırken, diğer taraftan da suçlulara ulaşmak için Türkiye'den yardım talebinde bulundu.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız

Konu ferro1903 tarafından (06-03-2007 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir..
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla