Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2006, 17:27   #4
hatice özge
 
hatice özge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.HENTBOL » HABERLER
Click the image to open in full size.
Hentbolcularımız Türkiye Kupası Şampiyonu

Hentbol Takımımız, Türkiye Kupası Final maçında Çankaya Belediyesi’ni 35-28 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Mersin Seyfi Alanya Spor Salonu’nda oynan mücadeleye Berk Özköktem’in üst üste bulduğu 2 sayıyla başlayan Ekibimiz, rakibi üzerinde büyük bir üstünlük kurarak karşılaşmanın ilk yarısını 5 sayı farkla 11-16 önde tamamladı.
İkinci yarıda da etkili savunması ile Çankaya Belediyesi hücumlarını kesmeyi başaran Siyah Beyazlılarımız, mücadelenin 48. dakikasında farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Son on dakikaya girilirken farkı kapatmaya çalışan Ankara temsilcinin çabaları fayda vermedi ve Ekibimiz, karşılaşmayı 35-28 kazanarak Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.
Karşılaşma sonrası internet sitemize bir açıklama yapan Antrenörömüz Müfit Arın, “Bu yıl Türkiye Şampiyonluğunu kaçırmamıza rağmen aldığımız çok önemli başarılar vardı. Bunlardan birisi Avrupa EHF Kupası’nda 100'ün üzerinde takımın arasından ilk 16 takım arasına girmekti. Avrupa Kupalarında çeyrek finalde elendiğimiz takım ise kupanın finalisti oldu. Türkiye kupası’nı alarak başarılarımızın devam edeceğinin sinyalini de vermiş olduk. Gerçekten çok zor bir mücadele oldu ve çok iyi şekilde mücadele ettik. Bütün ekip arkadaşlarımı ve oyuncularımı elde ettikleri bu başarıdan dolayı kutluyorum. Biz tüm takım olarak sezon başından beri herşeyin en iyisini yapmaya ve en iyi sonuçları almaya çalışıyoruz. Bugün de süper bir mücadelenin ardından aldığımız iyi sonuçla Türkiye Kupası'nı müzemize getirdik. Bütün ekibimi ve oyuncularımı tek tek kutluyorum. Kupamızı da bütün annelere, Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz'a, tüm Beşiktaş Camiası'na armağan ediyoruz” dedi.
Hentbol Şube Menajerimiz Bilal Eyüboğlu ise “Gerçek şampiyonun kim olduğunu bütün Türkiye gördü. Türkiye Kupası’nda çok büyük bir mücadele örneği göstererek finalde Çankaya Belediyesi’ni yendik. Bugün gösterdiğimiz mücadele ile Türkiye Ligi’nde üzerimize oynanan tüm oyunlara en iyi cevabı verdik. Bu kupa bütün Camiamıza armağan olsun. Ligde Ankara’da Çankaya ile oynadığımız maçta yapılan bütün haksızlıkların cevabını bugün burada verdik. Bizim ne kadar büyük bir takım ne kadar büyük bir Camia olduğumuzu herkes gördü. Bundan sonra hedefimiz Avrupa’da Kupa Galipleri Kupası’nda iyi bir derece elde etmektir. Türkiye Ligi’nde de Şampiyonluk Beşiktaşımızın tek hedefidir" şeklinde konuştu.
Hentbol Şube Komitesi Üyemiz Osman Yorulmaz da bu sezon çeşitli nedenlerden dolayı kılpayı kaçırdığımız lig şampiyonluğunun acısını Türkiye Kupası'nı alarak çıkardıklarının altını çizerken, "Oyuncularımız formalarını terlerinin son damlasına kadar ıslatıp, son iki yılda dördüncü kupayı müzemize getirmeyi başardılar. Hepsini yürekten kutluyorum" dedi.
Takım kaptanımız Nevzat Hocaoğlu ise “Lig şampiyonluğunu kaybettiğimiz için Türkiye Kupası’nı bütün takım olarak almak istiyorduk. Sonuçta çok iyi mücadele ettik ve kupayı müzemize getirdik. Anneler gününde böyle bir kupayı kazanmak bizi ayrıca mutlu etti. Bu kupayı bütün annelere ve Beşiktaş Camiası'na armağan ediyoruz" diye konuştu.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

kaynak:www.bjk.com.tr
__________________

ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ...

hatice özge Ofline