Küresel Isınmaya Alternatif Çözümler   |   |         *her gün 12'de, 1 dakika süre ile buz dolaplarımızın kapılarını  açık tutalım.    *elektrik tüketimi düşürülsün, kimseye  elektrik verilmesin, kırbaç kullanılsın    *insan nüfusunu yarıya indirmek mesela... çabuk ve pratik bir  çözüm    *yellenmek yasaklansın, geğirmek karneye  bağlansın    *yorgan kullanmayalım    *elektrikleri  kessinler.    *emule, torrent, dc++ gibi  programlar kapatılsın. download uğruna makinayı açık bırakıp, dünyanın  sıcaklığını arttırıyoruz.    *olimpiyatlara son verilsin artık. kardeşim bir olimpiyat  yapıyorlar, 1 milyon tane insanı terletiyorlar, o terlerden çıkan toksinler  metandı, bütandı derken gidiyor ozonu deliyor  sonra.    *ısınmadan maç yapalım , direkt.    *küresel ısınma diye bir sorunun olmadığını  düşünelim    *dünyayı kutuplardan bastıralım, böylece ortada küre müre  kalmayacak, küresel ısınma diye de tabi. gerisi beni  ilgilendirmez    *dünyayı tersine yaşayalım. gündüz uyuyup gece yaşayalım.  gündüzleri kuzeye, geceleri güneye kaçalım. biraz pahalı bir yöntem gibi ama  küresel ısınmaya çare olacağız sonuçta, di mi..    *herkes birbirine mümkün mertebe soğuk  davransın    -alo iyi günler ben Greenpeace’den arıyorum lütfen ahizeye üfler  misiniz?  -ne? nasıl yani??  -hanfendi rica ediyorum dünya  için uğraşıyoruz burda!  -?!..eh peki o  zaman..hüfff...hüff..  -biraz daha güçlü  lütfen!  -hüüfffff...hüfffffff..  -ohhhh..üfle üfle kürelerim  serinledi ahahaha..    *dünyayı daha soğukça bir yörüngeye alalım.    çok zor da değil ha. Semih Saygıner'e bir uzay gemisi veririz,  kendisi çıkar güneş sisteminin dışına, gezegenlikten çıkarılmış Plüton  kardeşimize söyle hafifçe dokunur, Plüton Uranüs’e, o Satürn’e  derken bütün gezegenlerin yörüngeleri ince ayarla tekrar  düzenlenir        *simdi dünyadan, birbirine zıt yönde iki adet  roket fırlatıyoruz. buraya kadar tamam mi?  hah, iste bu roketler  dünyadan yeteri kadar uzaklaştıklarında (tam hesabini yapmadım ama onyuzmilyon  kilometre yeter herhalde), taşıdıkları çok kuvvetli (cabbar) nükleer bombaları  patlatıyoruz. bu da tamam mi?  iste bu bombalar yeri geliyor kozmik  fırtına çıkarıyor, olmadı kara delik falan acıyor bulundukları noktada. ne  oluyor sonra? cereyan yapıyor. kozmik ölçekte. evet...  oldu mu sana  püfür püfür. hadi bakalım...  not: Amerikalı bunun filmini yapacak iki  sene sonra, "hele heleee" diye seyretmeyi bileceksin ama... neymiş, olur muymuş,  saçmaymış...      *her evden buz toplansın , eriyen kutuplara yollansın.  ?    *Mesut Yılmaz hem başbakan hem cumhurbaşkanı olsun.    (derin dondurucu gibi adam)    *yakan top oyunu  yasaklansın. devlet el atsın bu ise; çocuklarımız "körebe"ye, "yağ  satarım bal satarım'a" özendirilsin. aileler  bilinçlendirilsin.    *annelerimizin yaptığı böreklerden feragat edelim . dünyanın  iyiliği için borek yemeyelim.    *yağmur duasını upgrade edip kar duasına çıkalım. böylelikle hem  bu dünyamızı hem de öbür dünyamızı küresel ısınmadan korumuş  oluruz.    *sıcak  savaşmayalım; hep soğuk savaşalım.    *formula 1'den ısınma turu kaldırılsın.  lastikler kabak olmuş sıcaktan hala ısınma turu    *kutuplara klima takılsın daha fazla  erimesinler      *1,5 milyar cinli ayni anda dondurma yalasın .  evet dondurma !   ayni anda zıplasalar dünya yörüngesinden çıkar  denmişti, belki de zıpladılar. fark etmedik .dünya yörüngesinden çıktı ve  isindi,lam i cimi yok bu iş cinlilere  düşer    *0 c dereceyi biraz sola alalım. örneğin (-10)a. kürenin  sıcaklığı kafadan 10 derece düşer.   paradan sıfır atıyorsak bunu niçin  yapmayalım ha niçin yapmayalım !    *tabi ki kürenin hacmini hesaplarken pi yi 4  alalım .. (4 olmasının nedeni var, hacim  büyütüyorum)       |