Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2007, 08:40   #39
babahakki_1903
 
babahakki_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
farklı bir konuya değinmek istemiyorum ama söylim,seba ilk seçimlerde sonuna kadar bilgilinin arkasındaydı ve bilgilinin seçilmesinin en büyük sebebiydi.Seba dönemindede genel sekreterlik yaparken sebanın en önemli adamlarıondan biriydi bilgili..
Sevgili arkadaşlar.... Hafızalarınız tazelensin diye gönderdim. Sayın Süleyman Seba'nın katıldığı son seçimdir. Ve Bilgili döneminin başlangıcıdır.
Sayın Süleyman Seba Biligli'ye sadece yönetimleri döneminde destek vermiştir....
Tamamen Yorumsuz


Seba dönemi sona erdi

Kongrede Bilgili 2549 oy alırken, Hasan Arat 2327, Nevzat Demir 762, Mehmet Kazancı 452 oy topladı.

222 oy fark attI

Beşiktaş Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda, başkanlığa Serdar Bilgili seçildi. Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen genel kurulda Bilgili, en yakın rakibi Hasan Arat'a 222 oy fark atarak, 2 bin 549 oyla başkan oldu. Hasan Arat 2 bin 327, Nevzat Demir 762, Mehmet Kazancı ise 452 oy aldı.


ISARET TERS TEPTI
6 Kasım 1983 seçimlerinde Milliyetçi Demokrasi Partisi Genel Başkanı merhum Turgut Sunalp'ın uğradığı hezimetin bir benzeri de Beşiktaş'ta yaşandı. Seba'nın gönlündeki başkan adayı Hasan Arat, Serdar Bilgili'ye yenildi.

SERDAR Bilgili'nin Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na seçilmesi, akıllara 6 Kasım 1983 genel seçimlerinde Anavatan Partisi'nin kazandığı zaferi getirdi. 12 Eylül 1980 ihtilalini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Kenan Evren, ihtilal döneminde yapılan ilk seçim öncesinde yaptığı konuşmalarda, emekli generallerden Turgut Sunalp'ın kurduğu Milliyetçi Demokrasi Partisi'ni desteklediğini ifade etmişti. Evren'in bu arzusunun tam aksine, seçimlere devletin partisi olarak giren Milliyetçi Demokrasi Partisi tam bir bozguna uğramış, Turgut Özal'ın başkanlığını yaptığı Anavatan Partisi birinci parti olmuştu.

Beşiktaş Kulübü'nde 16 yıl süreyle başkanlık yapan Süleyman Seba da, geçtiğimiz günlerde olay yaratan bir açıklama yapmış ve ‘‘Bir tek oyum var. O da Hasan Arat'a demişti.’ Beşiktaş camiasını ikiye bölen bu sözler sonrasında bir grup, ‘‘Sayın Seba işareti verdi. Hasan Arat'ı istiyor’’ yorumunu yaparken, bir başka grup da, ‘‘Göreceksiniz ters tepecek. Tıpkı, Turgut Sunalp Paşa'nın 1983'te uğradığı hezimet gibi, Hasan Arat da hüsrana uğrayacak’’ dediler.

Dün yapılan olağan kongre sonucunda ‘‘Seba'nın işareti ters tepecek’’ diyenler haklı çıktı ve Serdar Bilgili, Hasan Arat'a 222 oy fark atarak Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na seçildi.

Konu babahakki_1903 tarafından (08-03-2007 Saat 08:41 ) değiştirilmiştir..
babahakki_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla