Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2007, 18:23   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldo çifte şampiyonluk istiyor

Ronaldo çifte şampiyonluk istiyorClick the image to open in full size.08 Mart 2007 15:55


Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, takımının hem Avrupa Şampiyonlar Ligi hem de Premier Lig'i kazanacağına inandığını söyledi... Click the image to open in full size.
Manchester United formasıyla bu sezon başarılı maçlar çıkaran, takımının ligde lider durumda bulunması ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan Cristiano Ronaldo, hem Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceklerini hem de Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşabileceklerini ifade etti.

Portekiz'de yayın yapan Antena 1 adlı radyo istasyonuna konuşan 22 yaşındaki yıldız futbolcu, "Bana göre doğru yoldayız. Ben sadece, bunun mümkün olabileceğini ümit ediyorum. Her iki kulvarda da final oynayabiliriz. İyi oynuyoruz ve bu şekilde de devam edeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Manchester United Çarşamba gecesi Fransız ekibi Lille'i, Cristiano Ronaldo'nun ortası ve Henrik Larsson'un kafa golüyle 1-0 yenerek çeyrek finale yükselmişti.

İngiliz ekibi, Premier Lig'de de, 29 maçta topladığı 72 puanla en yakın rakibi Chelsea'nın maç fazlasıyla 9 puan önünde liderliğini sürdürüyor
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla