Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2007, 19:00   #2
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Niçin Atv ???

Aziz Yıldırım neden ATV'yi seçti?
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu aksam ATV’deki “Santra” programına çıkıyor. Uzun bir süreden beri Fenerbahçe TV’den başka hiçbir yayın organındaki programa katılmayan Yıldırım neden bu programa çıkma kararı aldı.

Anlatalım...

1- Sabah Gazetesi'nin bazı yazarları, hem kendi gazetelerinde, hem de internet üzerinden yayın yapan siteler üzerinden Yıldırım'a ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'e saldırmışlardı.



Özkök, Yıldırım'a yakınmış, haberleri bu ilişki sayesinde hep Hürriyet'te yayınlanıyormuş. Örnek mi, işte son yılların en büyük atlatma haberi, "YILDIRIM BIRAKIYOR" manşeti.. Tüm gazeteler uyurken, Hürriyet Yıldırım'ın istifasını manşetten duyurmuştu.



Bu gelişmeler elbette Sabah Gazetesi'ni çok rahatsız etti. Baktılar ki olmuyor, önce Yıldırım'a ateş etmeye başladılar. Bu ateşi kimi köşe yazarları ısrarla sürdürdü. Ergun Babahan bu isimlerin başında geliyordu. Babahan, Aziz Yıldırım'ın görevi bırakmasını istiyordu. Bunun altında yatan neden elbette başarısızlık değildi ve olmamalıydı da. Ama Babahan bunu ustaca gizliyordu.



2- Ardından ikinci önemli gelişme yaşandı. Fatih Altaylı, dost sohbetlerinde küfürsüz ağzına almadığı Fenerbahçe'nin stadına davet edilmişti. Başkan Yıldırım tarafından davet edilince ağzı kulaklarına varmış, koşa koşa Kadıköy'e geçmişti.

3- Cihan Oskay ismini bilmeyen yok.. O Cihan Oskay'ı Altaylı, Teke Tek programına çıkardı. Konuşturmaktan çok onu açığa düşürmeye çalıştı. Çünkü F.Bahçe'ye şirin görünmek istiyordu. Çünkü F.Bahçeliler Sabah'ı ve Altaylı'yı protesto ediyordu.



Altaylı bu görüntüden sıyrılmak için sabah akşam eleştirmekten çok neredeyse karalama diyeceğimiz yayınlarına son veriverdi. Öyle ya, "Yıldırım ATV'ye geliyordu. Eh oradan da Sabah'a bir manşet çıkardı. Kol kola iki resimde koyulursa sayfalara Fenerbahçelilere şirin gözükülürdü"



Aziz Yıldırım baktı ki, karşındaki koca medya grubu pes dedi. O da gereğini yaptı. Ve Santra programına katılmaya karar verdi. Nasıl olsa Altaylı sesini bile çıkaramazdı artık.


Kaynak:FullSPOR Sporun ve sporcunun dostu
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla