Konu: Ibrahim Akin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2007, 20:37   #354
dionysusbjk

dionysusbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akin in ihtiyaci olan sey destektir..

Alıntı:
ferro1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben buna katılmıyorum sen hiç pas verdiğini gördünmü bende iyi bir futbolcu oldğuğunu düşünüyorum ama paslarını geliştirmeli etrafına bakmalı iyi bir futbolcu profesyonelliğiyle belli olur kendisine bakmalı yoksa kendi kendine yazık edecek
ibrahim akin ilk geldigi donemde hemn fark ettirmisti kendini..teknigi ve zekasi var..onu farkedebilmistik cunku sahada cok goruoduk..tigana arkadasimiz kendisine sahada cok sans vermedigi icin gun be gun dusuyo formdan..cok da normal boyle olmasi..mustafa dogan da yedek kalio ama Akin kadar goz ardi edilmio..hastaliginin ciddiyetini bile gec idrak etti hoca.antremanlarla kendini gelistirmesi bi yere kadardir.kendine guveninin gelmesi lazim.bunun icin hocanin destegine ihtiyaci var.Turkiyede surekli etrafini kollayan,top surerken arkadaslariyla goz kontagi kuran kac oyuncu var.Allah askina ingiltere ya da ispanya liginden bahsetmioruz.bizim futbol anlayisimizin sakatligi bu.mustafa yla kiyaslamam ben Akini;O almanyada almis futbolun disiplinini..cok takdir ediorum,cok da begeniorum kendisini ama O akin olamaz.AKin oyununun kilidini cozebilecek bi oyuncu.tipki sergen gibi..sergen de sallardi calismalari,disiplini,takim oyununu..ama oyunu kurtaran oyuncumuz olmustur cogu macta.ben kuvvetle eminim ki o sahiplenme inanc hissini hocasindan alirsa cok saglam bi futbolcu olacaktir..ve galatasaray macinda harcadigi pozisyonlara ragmen hoca ona sans verirse ankara macinda ; skora da mudahele eder..cunku istenildigini hisseder..
paslasma muhabbeti konusunda bi sey daha var..Akin bu konuda beslenmio beslemio evet..ama sadece akinla ilgili bi mesele degil bu..nobre ornegi daha acik: nobrenin gelisinde sevinememistim ama golcu oldugu icin iyi olur takima demistim.ancak hic de oyle olmadi.nobrenin fenerdeki durusyla bizdeki durusu ayni degil..nobreye bi macta en az 10 pas gidiodu ve nobre bunlarin en az birini gole cevriodu..cunku besliolardi adami..bizda oyle degil.nobrenin ayagina top gelmedigi mac biliorum ben.golcu die alinan adam pasla beslenmez mi? demek ki takimin oyun anlayisinda bi sorun var..
sorunlarin cozulmesi ve Akin in ankara macinda forma giyebilmesi umuduyla,Besiktas askina saygiyla..