Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 09:03   #304
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Tottenham Bobo için 8 milyon dolar teklif etti

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo için İngiltere'nin Tottenham kulübü tam 8 milyon dolar teklif etti. Başkan Yıldırım Demirören, "10 milyon dolar verseniz de Bobo'yu satmayız" diyerek teklifi geri çevirdi. Bayern Münih, Hertha Berlin, Marsilya, Bordeaux ve CSKA Moskova da Bobo'nun peşinde.


***

Bobo'ya saldırı!

Tottenham 8 milyon dolar verdi, Demirören "10 milyon dolar bile ödeseler satmayız" dedi.

Kartal'ın yıldız futbolcusu Bobo için yapılan tekliflerin ardı arkası kesilmiyor. Performansıyla siyah-beyazlıların gözdesi olan Brezilyalı golcü için Tottenham'ın 8 milyon doları gözden çıkardığı öğrenildi. Tottenham'dan gelen teklifi Bobo'nun menajeri Mehmet Uludağ, yönetimine iletti. Ancak başkan Yıldırım Demirören bu teklife de ret cevabı verdi. Click the image to open in full size.

SIRAYA GİRDİLER
Bobo'nun kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Demirören, "10 milyon dolar da verseler satmayız. O bizim geleceğimiz" dedi. Avrupa'da pek çok kulübün transfer listesinde adı geçen Bobo için B. Münih, H. Berlin, Marsilya, Bordeaux ve CSKA Moskova'nın da Beşiktaş'tan gelecek olumlu bir haber için beklediği öğrenildi.
Cenk ATILGAN
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline