Konu: Aşk Oyunu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 11:51   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aşk Oyunu

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Yapım:
Med YapımClick the image to open in full size.Yönetmen:Bülent İşbilenClick the image to open in full size.Senaryo:Rüya İşçileriClick the image to open in full size.
Oyuncular:Keremcem
Yasemin Ergene
Kuzey Vargın
Nazlı Tosunoğlu
Mehmet Akan
Gürgen Öz
Deniz Özerman
Serdar Yeğin

Konusu :
Ekranlarda romantizm rüzgarları estiren "AŞK OYUNU", zengin bir gençle, fakir bir kızın bir oyunla başlayan aşklarını anlatıyor. Sarp Teksoy, magazin dergilerinden tanınan, her hafta başka bir kadınla fotoğrafı çıkan yakışıklı bir gençtir. Tabii maddi gücünü soyadına borçludur. Ancak babası Orhan Teksoy oğlunun dağınık hayatından hiç de memnun değildir. Annesi Tülay Teksoy'un gelin adayı kendi çevrelerinden Berna'dır. Sarp'a Berna ile söz kesmişler, ancak yine de onun hızını kesememişlerdir.

Ekin ise İstanbul'un kıyıda köşede kalmış mahallelerinden birinde yaşayan işçi emeklisi İsmet ve eşi Gülser'in iki çocuğundan biridir. Daha doğrusu iki çocuğundan hayırlı olanı. Abisi Kurtuluş, ailenin başındaki beladır.

Ekin ailesinin maddi imkansızlıkları yüzünden erken yaşta çalışmaya başlamıştır. Bugüne kadar da gece gündüz demeden çalışmış bir fabrika kızıdır. Sarp ve Ekin tuhaf bir şekilde tanışırlar ve olaylar gelişmeye başlar


8.Mart 21.45 te Atv de Yeni Bölüm...

Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla