Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 12:59   #6
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, sezonun bitmesine uzun bir süre olmasına karşın yönetimden Antalyasporlu Ali Bilgin'i mutlaka almalarını istedi...

Tigana, Ali Bilgin'de ısrarlı
Siyah Beyazılı ekip ilk olarak ligin devre arasında almaya çalıştığı Antalyasporlu Ali Bilgin’i transfer edebilmek için tekrar harekete geçti. Özellikle teknik direktör Jean Tigana’nın bu oyuncu için yöneticilere "Ali tam benim istediğim tarzda bir futbolcu. Yapabileceğiniz tüm fedekarlıkları yapmanızı istiyorum. Devre arasında alamadık ama, önümüzdeki sezonun başında yapacağımız hazırlık kampında bu oyuncunun da olmasına istiyorum" sözleri üzerine harakete geçen siyah beyazlılar geçen hafta içinde bir kez daha Antalyasporlu yöneticilerle görüştü. Ancak kırmızı beyazlılar transfer için şimdiden söz vermenin veya prensip anlaşmasına varmanın yanlış olduğu görüşünü savundular. Özellikle Ali Bilgin için Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da devreye girmesi, ayrıca bu futbolcunun (A) milli takıma seçilme olasılığının doğması üzerine değerinin daha da artacağını düşünen Antalyaspor yönetimi bekleme kararı aldı.
2009 yılına kadar Antalyaspor ile sözleşmesi bulunan genç futbolcu için kırmızı beyazlılar devre arasında 2 milyon Euro bonservis bedeli istemişti. Üç büyük kulübün de devreye girdiği bu oyuncunun bedelinin sezon sonu daha da artması bekleniyor.

Bu gelişme karşısında Beşiktaş yönetimi Ali Bilgin’in transferi için maddi kaynağını da şimdiden belirledi. Siyah beyazlılar bu sezonun ikinci yarısında forma giymeyen Jose Kleberson’u satarak, buradan gelecek para ile Ali Bilgin’i transfer etme kararı aldı.



hürriyet
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline