Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 13:11   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Baliç Neydi Ne Oldu

Elvir Baliç... Bosna’da savaştan çıktı, Türkiye’ye hayatını kurtarmak için geldi. Bursa’da başlayan futbol macerası Real Madrid’de zirveye çıktı. Sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadı.

Öyle ki ayağına kadavradan kıkırdak bile takıldı. Geçmiş günlerini özlemle anıyor. Ancak gözden uzakta olmaktan hiç de mutsuz değil. ‘Eski günleri hatırlamak güzel’ diyen Baliç, şimdi de stres ve baskıdan uzak olmanın rahatlığını yaşıyor... Son dönemde sol ayağı onun kadar iyi olan çok az yıldız gördük. Söz yeşil sahaların Boşnak yıldızında...

Baliç’ten inciler

Bu saatten sonra artık stresin olmadığı bir kulüpte oynamak istiyordum ve İstanbulspor’u bunun için tercih ettim.
Real Madrid çok farklı bir kulüp. Takımdaki herkes iyi insandı. Ama İspanyollar, Brezilyalılar ve diğerleri şeklinde gruplaşma vardı.
Medyanın bana karşı ilgisinin azalması beni memnun ediyor. Eksikliklerini hiç hissetmiyorum.
Buraya o kadar çok alıştımki, kendimi bir Türk gibi hissediyorum. Bosna’da olduğumdan daha evimde gibiyim.

Gücüm yeterse 1-2 sezon kadar daha devam etmek amacındayım. Ancak takımın Süper Lig’e yükselmesi bende ekstra bir motivasyon yaratabilir.

“Bir dönem Real Madrid’deydim şimdi buradayım. Bunlar doğal şeyler. Futbolda inişler, çıkışlar olabilir. Bu dünya yıldızlarının da başına geliyor. Benim de öyle oldu. Ama sonuçta varım. Dünyanın en büyük takımında oynadım. Her futbolcunun hayaline ulaştım. Şanssızlıklar oldu. Bunlar futbolun içinde. Yine de iyi bir kariyerim olduğunu düşünüyorum.

2. Lig’de oynamak çok değişik bir duygu. Çünkü ilk defa böyle bir tecrübe yaşıyorum. Fizik açıdan da iyi durumdayım. Şu anda her şey iyi gidiyor. İstanbulspor’da günler çok güzel geçiyor, burada huzurluyum. Bu saatten sonra artık stresin olmadığı bir kulüpte oynamak istiyordum. 10-11 senedir yoğun baskı yaşanan kulüplerde forma giydim ve bunun dezavantajlarını gördüm.''
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla