Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 18:04   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ManU, Ronaldo'da sona doğru..

İngiltere Premier Lig lideri Manchester United'ın, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini uzatmak için yaptığı görüşmelerde sona yaklaşıldığı bildirildi..

Manchester United Menajeri Alex Ferguson, yaptığı açıklamada Ronaldo ile yapılan görüşmelerin olumlu gittiğini belirterek, ''Son birkaç haftadır görüşmelerimiz devam ediyor. Pazarlıklar sürüyor. Pazarlık böyle birşey işte. Biraz siz fedekarlık yaparsınız, biraz da karşıdaki ve anlaşmaya varırsınız'' dedi.

Manchester United ile halen 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki kanat oyuncusu Ronaldo'nun, son haftalarda Barcelona ve Real Madrid'e transfer olacağı yönünde söylentiler çıkmıştı.

Ronaldo'nun ''kırmızı şeytanlar''da kalmak istediğini söyleyen Ferguson, ''O burada kalmak istiyor ve şu anda doğru kulüpte. Bu konuda hiç şüphe yok. Ronaldo bizim için gerçekten mükemmel bir oyuncu'' ifadelerini kullandı.

2003 yılında Sporting Lizbon'dan Manchester United'a transfer olan Ronaldo, gösterdiği performansla Avrupa'nın tüm büyük kulüplerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla