Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 21:34   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kirli Sırlar "The Good Shepherd"

Click the image to open in full size.
The Good Shepherd (Kirli Sırlar)
Gösterim tarihi: 09.Mart.2007
Yönetmen: Robert De Niro
Oyuncular: Matt Damonn, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Tammy Blanchard
Dil: İngilizce
Tür: Drama, politik

Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin gibi yıldızları Robert De Niro ustanın yönetiminde buluşturan film, Merkezi Haber Alma Örgütü’nün doğuşunu, Soğuk Savaş döneminin gizli haber alma faaliyetlerini, sırlar ve ihanetler olabildiğince gerçeğ eyakın bir şekilde beyazperdeye taşınıyor.

Konusu
Edward Wilson, çocukluğundan bu yana içine yer eden sağduyu ve bağlılıkla, sır tutmanın önemini bilen bir vatanseverdir. Hevesli ve duyarlı genç, 1939’da Yale Üniversitesi’nde, geleceğin liderlerini yetiştiren gizli kardeşlik cemiyeti Kurukafa ve Kemikler’e katılır.

Yeni üyeleri izleyen haber alma örgütü için Wilson’ın keskin zekâsı, lekesiz adı ve Amerikan değerlerine olan içten bağlılığı, onu haber alma konusunda baş adaylardan biri haline getirir. Ve bu idealist genç adam, 2. Dünya Savaşı sırasında CIA’in öncüsü olan Strateji Servis Ofisi’nde çalışmaya başlar. Ardından da, arkadaşlarıyla birlikte dünyanın en güçlü gizli örgütünün kurucuları arasına girer. Bu, hem Wilson’un yaşamının akışını, hem de günümüzün jeopolitik oluşumunu etkileyecek bir karardır.

Kurucu olarak örgütün merkezinde çalışan Edward, idealizminin, giderek artan şüpheciliğinin ve yıllarca süren soğuk savaşın da etkisiyle gitgide yıpranır. KGB’deki kendi konumundaki rakibiyle küresel bir santranç oyununda mücadele ederken, örgütün deneyimli casuslarından biri olarak ün salar. Kendisini tümüyle ülkesine adamasının bedeli büyüktür. Yine de, eşi Clover ve oğlu Wilson’ın endişeleri bile, onu işi için her şeyi feda etmeye mecbur eden bu yoldan ayıramayacaktır.

__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla