Konu: Alpha Dog
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 21:39   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alpha Dog

Click the image to open in full size.

Alpha Dog (Alpha Dog)
Gösterim tarihi: 09.Mart.2007
Yönetmen: Nick Cassavetes
Oyuncular: Ben Foster, Shawn Hatosy, Emile Hirsch, Sharon Stone
Dil: İngilizce
Tür: Macera, dram

The Notebook ve John Q adlı çalışmalarıyla tanınan Nick Cassavetes, günümüzün çete kültürüne özenen gençlerine gerçekçi bir açıdan bakıyor Alpha Dog'da. Yönetmen, Güney Kaliforniyalı bir grup gencin yaşamındaki herşeyin aniden kontrolden çıktığı 72 saatin izini sürüyor.

Konusu

Ufak çaplı uyuşturucu ticareti yapan ukala ve dikbaşlı genç Johnny Truelove, Los Angeles’ın San Gabriel Vadisi’nde genellikle seçkinlerin oturduğu zengin semtlerde, genç bir suçlunun yaşayabileceği en güzel Amerikan rüyasını yaşamaktadır. Boşa geçirecek bolca zamanı olan Johnny ve çetesi, alkolün sarhoş edici etkisinin verdiği rahatlıkla bir partiden diğerine koşturarak yeni heyecanlar ararlar.

Taklit etmeye çalıştıkları iyi yaşam modelini rap müzikten, video oyunlarından ve filmlerden ödünç alırlar. Günün büyük kısmını idolleştirdikleri gangster ve çete reislerinin davranışlarını kopya etmekle geçirirler. Johnny’nin bol parası, heyecan verici bir işi, kollarında her gün başka bir güzel kız ve arkadaşlarının başını döndürecek kadar çok uyuşturucu stoğu vardır.

Kendi yarattıkları evrenin merkezinde yaşamlarını sürdüren Johnny ve arkadaşları, yaptıkları hiçbir işin sonucunu düşünmezler. Oysa sıcak ve yakıcı Kaliforniya güneşi altındaki o üç gün boyunca, hiç hesaplamadıkları gelişmeler ardı ardına yaşanacaktır...


__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla