Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2007, 05:24   #24
Meric
Yardımcı Admin

Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dionysusbjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
meric benim forumda tanidigim ilk ve tek uyedir;ama tek kalmasin diye umuyorum ben yeni oldugum icin takintim oldu bi kac konuda ve kendisi cok yardim etti sagolsun..beni ezmeye vurdu biraz isi ama olsun;kendisi benim bilirkisimdir roportaj keyifli cunku sorular saglam..cevaplar idare eder bi insan kendine hangi sartta olursa olsun gecerli bi nick bulmali cunku bizi ilk tanitan seydir nick..yakisiklilik konusuna gelince..sadece uzun ve dikkat cekici diyebiliriz;yakisikli olmak icin en onemli sey sarisin olmaktir..meric de maalesef kaybetti bu kulvardaama demek ki bu haliyle bile(!) nisanlandigina gore bizim bilmedigimiz bi meric var mericten iceru
foruma iyi ki katilmissin,katkilarin gozardi edilemez..ellerine ve yuregine saglik..
besiktas askina,saygi ve muhabbetle..
rabia aramıza geç katılan isimlerden ama hızlı bir giriş yapacağa benzer... Bu büyük ailede onu da görmekten ben mutluluk duyuyorum,tanıdığıma da çok sevindim,hakkımda yazılanlara gelinceeee,esmeriz ama bizim de kendimize göre bi şanımız var yanlış olmasın sonuç olarak,hoşgeldin aramıza rabia...

http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg

Konu Meric tarafından (19-05-2007 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir..
Meric Ofline