Serdar bakımda! Tigana'nın gözbebeği olan Beşiktaşlı futbolcu, üst üste oynadığı maçlar nedeniyle bitkin düştü. Sağlık heyetinin vitamin takviyesi de yaptığı genç oyuncu, Ankaragücü karşısında yedek kulübesinde oturacak
SERDAR SARIDAĞ
Beşiktaş'ın orta sahadaki başarılı isimlerinden Serdar Kurtuluş'un son maçlarda sergilediği düşük performansın perde arkasındaki gün yüzüne çıktı.
Teknik Direktör Tigana'nın adeta vazgeçilmezi olan genç oyuncunun, üst üste oynadığı maçlar sonunda yorgun düştüğü açıklandı. Fransız hoca ile Kulüp Doktoru Ayhan Optur arasında yapılan görüşmede Optur, "Serdar'ın çok ciddi bir sağlık sorunu yok. Fakat oynadığı maçlar onu fizik ve psikolojik olarak yıpratmış. Bu hafta dinlendirilmesi iyi olur" diye konuştuğu vurgulandı.
Tigana'nın, ligin ilerleyen haftalarını düşünerek genç oyuncuyu riske sokmayacağı, Ankaragücü maçında yedek kulübesinde oturacağı açıklandı. Kulüp doktorları tarafından vitamin takviyesi yapılan Serdar'ın, bugüne kadar bir türlü dinlendirilememesinin arkasında ise Kleberson ve Fahri'nin yaşadığı sakatlıklar olduğu belirtildi.
Takım içerisinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle bir türlü dinlenme fırsatı bulamayan milli oyuncunun bu fırsatı değerlendirip Kayseri Erciyesspor maçında tekrar forma giyeceği öğrenildi. Geçen sene haftada bir maç oynadığını belirten Serdar da, şunları söyledi:
"Bu sene üç kulvarda yarıştık. Haftada iki maç oynadım. Doğal olarak yoruldum. Doktor tavsiyesine uyarak vitaminlerimi alıyorum. Kendimi ilerideki maçlara şimdiden hazırlıyorum. Kesinlikle yedek kalıyorum diye bir üzüntüm de yok. Sonuçta dinlenmek benim performansım için gerekli bir şey."