Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2007, 11:28   #1
The_Black_One
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Fener'in Sahası Neden Kapatılmıyor?.."

Beşiktaş yöneticisi Murat Çelik, UEFA Kupası’ndaki Fenerbahçe-AZ Alkmaar maçında 6 kişinin yaralandığını ve yaşanan çirkin olayların unutturulmaya çalışıldığını söyledi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara temsilcisi Murat Çelik, F.Bahçe-AZ Alkmaar maçı sırasında yaşanan üzücü olaylarla ilgili son derece çarpıcı açıklamalar yaptı.

İkisi ağır olmak üzere 6 kişinin yaralandığı, maç sonrası yetkili kişi ve kuruluşların olayları unutturmaya çalıştığını öne süren Çelik, "Çıkan olaylarla ilgili kim ne yaptı, ne yapıyor? Türkiye’de futbol ile ilgili kurum, kurul ve kişiler, olayların uluslararası bir maçta yaşanması sebebiyle ’bizi ilgilendirmez’ diyebilirler mi? Kulağıma gelenler, konuyla ilgilenmesi gerekenlerin, ’UEFA gözlemcisi olayları raporuna yazdıysa, gereğini UEFA yapacaktır. Konu, Türkiye açısından sadece adli vakadan ibarettir’ anlayışında oldukları yönünde.

Benim tepkim anormal!

Yani UEFA gözlemcisi, yaşananları rapor etmediyse, Türkiye’de futbol ile ilgili yetkililer açısından, o olaylar yaşanmamış olarak mı kabul edilecek? İkisi ağır altı kişinin yaralanması, tribünde 50 bıçak toplanması, iki el ateş edilmesi gibi olayların bir stadın tribünlerinde yaşanmış olması normalse, o zaman benim tepkim anormal demektir" diye konuştu.

Çelik ayrıca "Geçmişte, BJK İnönü Stadı’nda bir gencimizin hayatını kaybettiği münferit olay, haklı olarak kamuoyunun gündemine oturmuştu. Bugün ise elbette F.Bahçe camiasının tümüne mal edilmemesi gereken o hadiseden çok daha büyük boyutlu, organize ve tehlikeli bir gelişme, görmezlikten geliniyor. Durum böyle olunca da ortaya bir çifte standart görüntüsü çıkıyor" dedi.

Hürriyet
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla